Šta je novo?

promena napona i mnozioca sempron 2600+ s754

sasamil

Slavan
Učlanjen(a)
29.01.2005
Poena
319
Dali je ikako moguce uz pomoc ploce Asus K8n4-e Deluxe (NF4X s754) povecati napon sempronu 2600+, jednostavno kada sam promenio CPU sa A64 2800+ na semprona opcija za biranje napona i mnozioca je nestala

Pošto taj CPU ne podržava CnQ logično je da nema ''šaltanja'' množioca.

sasamil je napisao(la):
Dali je ikako moguce uz pomoc ploce Asus K8n4-e Deluxe (NF4X s754) povecati napon sempronu 2600+, jednostavno kada sam promenio CPU sa A64 2800+ na semprona opcija za biranje napona i mnozioca je nestala

Nadji najnoviji Beta BIOS.

Nepomaze najnoviji beta bios, nikako da promenim napon, mnozioc i QnQ mi usustini netreba ali napon ko hleb sa 1.4V nemogu preko 2.25GHz.... Ako je do ploce na kojoj PCI-E s754 ploci to radi?

sasamil je napisao(la):
Nepomaze najnoviji beta bios, nikako da promenim napon, mnozioc i QnQ mi usustini netreba ali napon ko hleb sa 1.4V nemogu preko 2.25GHz.... Ako je do ploce na kojoj PCI-E s754 ploci to radi?

DFI.

Znam ja da je DFI NF4X INFINITY sigurno dobra.... nedavno je izasla neverujem da ce je biti kod nas pre avgusta?? Gde ima da se kupi DFI u Nisu, ja sam iz ikoline?

@sasamil
Ja stvarno nigde nisam naleteo, mada sam trazio.Kod vecih firmi nemoj ni da pokusavas, njima je samo do $$$ tako da se ne bi zezali sa "tvojim DFI-em".Ako pokusavas, pokucaj na vrata neke manje kompanije ili slicno.

sasamil je napisao(la):
Znam ja da je DFI NF4X INFINITY sigurno dobra.... nedavno je izasla neverujem da ce je biti kod nas pre avgusta?? Gde ima da se kupi DFI u Nisu, ja sam iz ikoline?

Koliko ja znam samo jedna firma u BG ih uvozi.
Sto se mene tice uzeo sam preko firme od njih i sve je bilo korektno, ako hoces mogu da pozovem da vidim sta/kad/kako. Pusti mi PM.

Vrh Dno