Šta je novo?

Promena broja, dodavanje 2ke

Smith je napisao(la):
A kome se podnosi zahtev i kolko to zadovoljstvo košta?
ja sam podneo zahtev u ulici Vase Charapitja, cini mi se da kosta 50din mesechno

na zvezdari su ubacili 2-ku skoro svim javnim sluzbama, ja sam preko veze dobio sa 421-xxx potpuno novi broj koji pocinje sa 3-kom???!!!

[nije na odmet da kazem i da su posle nesto vezivali & prckali pa me zvali iz PTT da pitaju da li sam Vera Domazet iz Zahumske jer je to navodno njen novi broj]

{poor Ms. Domazet}

:mrgreen:

Djuradj je napisao(la):
...

koliko je provereno to "do kraja godine"? zar ne bese do kraja 2005.? (ako si mislio na potpunu digitalizaciju Beograda)

Iz nekoliko izvora ljudi iz PTTa "na polozajima" sam dobio taj info, mada ne verujem da ce stici sve to da urade...
fora je da idu u startu sa potpuno chistim linijama, onda idu dvojnici i PCM a na kraju do jaja za*ebane kombinacije tipa koncentratora (ja sam taj:))...fora je u tome shto njih boli uvo po redu da idu i da rade dvojnike i PCM, jer u toj kombinaciji mora fizichki posao da se radi, odnosno da se ide na teren i razdvajaju i provlache nove zice shto je sigurno veliki posao pa prvo rade ono shto im je najlakshe...ja mislim da do kraja godine to ne mogu da urade, ali ce oni sa chistim linijama sigurno svi dobiti 2...

driver je napisao(la):
Iz nekoliko izvora ljudi iz PTTa "na polozajima" sam dobio taj info, mada ne verujem da ce stici sve to da urade...
fora je da idu u startu sa potpuno chistim linijama, onda idu dvojnici i PCM a na kraju do jaja za*ebane kombinacije tipa koncentratora (ja sam taj:))...fora je u tome shto njih boli uvo po redu da idu i da rade dvojnike i PCM, jer u toj kombinaciji mora fizichki posao da se radi, odnosno da se ide na teren i razdvajaju i provlache nove zice shto je sigurno veliki posao pa prvo rade ono shto im je najlakshe...ja mislim da do kraja godine to ne mogu da urade, ali ce oni sa chistim linijama sigurno svi dobiti 2...

ja sam fucking dvojnik, verovatno je realno za mene da mi kraj 2005. bude u glavi kao rok :D kakva je to kombinacija - koncentrator? prvi put cujem za tako nesto

crullick je napisao(la):
[nije na odmet da kazem i da su posle nesto vezivali & prckali pa me zvali iz PTT da pitaju da li sam Vera Domazet iz Zahumske jer je to navodno njen novi broj]
Tja, meni gomilu brojeva usmerenih ka Vršcu prebacuje na moj kućni broj. Kako Vršac počinje sa 013 8... kada centrala odseče onu prvu nulu sve posle ide kod mene. Što je najgore brojevi pokrivaju vršačku pivaru i c-market tamo... :)
Od 30-50% poziva mesečno su pogrešni brojevi.

A jel ima smisla podnositi zahtev za novi broj (radi razdvajanja od dvojnika)? Mala je sansa da bi onda vezali na staru centralu?

Nazad
Vrh Dno