Šta je novo?

Promena broja, dodavanje 2ke

Sasa

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.07.2000
Poena
780
Ne znam jel ovo moze bas ovde.
Uglavnom, zanima me kome je za sada i kada promenen broj tj. dodata dvojka ispred broja.
Naravno, pritom je prebacen i na mnogo bolju centralu.

Ja imam 198xxx i jos nije.
Ono sto znam, jeste da je negde u junu 139xxx (TC Enjub) dobio 2139xxx i pre oko 10 dana je isto ucinjeno sa 694xxx.

Aj kome su promenili neka prijavi prvih par brojeva i kada se to desilo.
Ostale molim da ne spamuju sa porukama tipa "blago tebi, kad ce meni, ma ko vas @#$% ja imam ISDN/satelit/DSK" i slicnim :)

Pozdrav!

2-jka: jedan deo karaburme, znaci ipred 7 2-jka i jedan deo zvezdare dvojka ispred 4-ke, e sad znam da su menjali i vidikovac, filmski grad... ali ne znam sa cime, probaj www.telekom.yu

Menjali su i oko Fontane...Ispred 6 dvojka :)

i 45-i

i mercedes zgrade...

utisak je odlican
jebga digitala posle loz uglja ne moz. bolje

kod starog merkatora nisu jos, tako da sam ostao sa 699xxx :)

Cara Dusana, kod GSP-a, promenjeno negde pocetkom maja...

U Filmskom gradu je promenjen sredinom avgusta. Sa 39... u 23..., ali je i pre bila digitalna centrala, verovatno su samo povecali kapacitet.

Kralja Petra na Dorcolu pre par meseci, Zepter na NBG pre dva meseca...

Do kraja godine ne bi trebalo vise da postoje 6-cifreni brojevi u Beogradu cheers

Konjarnik je takodje dobio dvojku i telefoni na 457-xxx...

blok 70 bromenjeno radi super digital je digital :)

Ne mora da znachi ako je neki kraj promenjen da su svi promenjeni..ishli su nekim glupim redom tako da komshija do tebe koji ima skoro isti broj, nije dobio 2...u svakom sluchaju do kraja godine svi treba da dobiju 2jke...

Miroslav je napisao(la):
kod starog merkatora nisu jos, tako da sam ostao sa 699xxx :)

I jesu i nisu...Moj ortak koji zivi u soliteru preko puta Merkatora je dobio dvojku ispred broja, dok ja koji zivim u zgradi 100m pored njega jos nisam.

driver je napisao(la):
Ne mora da znachi ako je neki kraj promenjen da su svi promenjeni..ishli su nekim glupim redom tako da komshija do tebe koji ima skoro isti broj, nije dobio 2...u svakom sluchaju do kraja godine svi treba da dobiju 2jke...
koliko je provereno to "do kraja godine"? zar ne bese do kraja 2005.? (ako si mislio na potpunu digitalizaciju Beograda)

Gospodar Jevremova pocetak ulice,nije promenjeno jos :(

Menja se i u paviljonima, na 674... Ja dobio 15. avgusta
Ali ja neznam nizakoga više ovde u kraju. Raspitivao sam se i nikome koga sam ja pito nije zamenjen broj.
Radi super, ali stekare nisu dale ni jednu dodatnu uslugu! Neradi čak ni sakrivanje identifikacije sa *72#pozvani_broj .
Navodno za ostale usluge traže kintu tj. povećava se pretplata u zavisnosti koju uslugu zatraži korisnik (call waiting, divertovanje, automatsko pozivanje...)

driver je napisao(la):
Ne mora da znachi ako je neki kraj promenjen da su svi promenjeni..ishli su nekim glupim redom tako da komshija do tebe koji ima skoro isti broj, nije dobio 2...
Taj "komšija do ... koji ima skoro isti broj" sam u ovom slučaju ja... :(
Promeniše mnogim mojim komšijama, a mene zaboravili. A ovi kojima su promenili nikad ni čuli za internet...

Navodno su dvojnike ostavili za kraj. Ako ste se tu našli....tuff luck!

driver je napisao(la):
na telekomov sajtu kazzu da su isli ovim redom:
Na centrali Karaburma u petak, 20. juna 2003. godine, počeće planirana supstitucija, odnosno prebacivanje određenog broja telefonskog priključka, sa stare na novu centralu tipa Alkatel, i to po prethodno formiranim spiskovima.

Zamena predviđenih 2100 brojeva na centrali Karaburma biće obavljena između 20. i 22. juna, tako što će se određenim pretplatnicima, onima koji su imali najveći saobraćaj u prethodnom periodu, ispred starog broja telefona koji je počinjao na 75, 77 ili 78, dodati broj 2.

----
ja sam u blok 37 (broj mi je pocinjao na 139) i dobio sam dvojku kad i ovi na karaburmi, inace u mom ulazu je josh samo jedan dobio dvojku...valjda smo nas dvojica imali velike telefonske racune :)

JoeKuboj je napisao(la):
...
...valjda smo nas dvojica imali velike telefonske racune :)

Uh, ovo je možda tačno. I ja sam imao visoke račune...
Naravoučenije: zovite Gvatemalu i Novi Zeland da dobijete famoznu dvojku :idea:

63blok, dodata 3ka ispred, a imam info da je u 61. i 62. dodata 2 tj prebacili na dig.centralu

Koliko sam ja shvatio u razgovoru sa jednim likom oni uhvate centralu koja pocinje na npr 42 i promene 1000 brojeva ljudima koji imaju najvece racune. Tako se desava da nekome ko ima u stanu dve linije jednu zamene drugu ne.

ja sam kod fontane i dodali su dvojku, pa me zanima da li sad moze da radi call ID, jer koliko sam cuo, ovo nisu bas prave digitalne centrale

marko1101 je napisao(la):
ja sam kod fontane i dodali su dvojku, pa me zanima da li sad moze da radi call ID, jer koliko sam cuo, ovo nisu bas prave digitalne centrale
'de si to chuo? :)
naravno da moze da radi, ja podneo zahtev ukljucili mi i svi sretjni :)

Meni radi Caller id i call waiting podneses zahtev i ukljuce ti za oko 2 nedelje.

A kome se podnosi zahtev i kolko to zadovoljstvo košta?

Vocko je napisao(la):
63blok, dodata 3ka ispred, a imam info da je u 61. i 62. dodata 2 tj prebacili na dig.centralu

Podatak je od pre jedno mesec i po. U blokovima prebacivani su brojevi na 15 (dodata 2 ispred). Isli su tako da su uglavnom prebacivane institucije i firme (ministarsto, banke, dom zdravlja). Do vecine običnih smrtnika na 15 još se nije došlo, mada trebalo bi do kraja godine.

Vrh Dno