Šta je novo?

Promena adsl paketa

Sirena

Slavan
Učlanjen(a)
02.03.2008
Poena
350
Da li neko zna koliko vremena treba da prodje dok se neko iz telekoma ne smiluje te klikne par puta misem da bi promenio brzinu korisniku odredjenog porta?
Podneo sam zahtev ( Sezam ) pre 8 dana medjutim do dana danasnjeg se nista ne desava. Podrska naravno nema pojma koliki je vremenski period potreban za realizaciju ovako komplikovane i tehnicki zahtevne operacije :wall:

ja sam par puta menjao kod telekoma i u pitanju su bili minuti, prvi put bas za novu godinu predvece.

Poslednja izmena:
Kada sam na Telekomu menjao, bukvalno je klik preko weba povezan sa klikom na centrali :p
A evo na Beotelu cekam skoro mesec dana, jer sam oko 1. odlucio da predjem na drugi paket, a kod njih se zahtev preda do 20. u mesecu za sledeci mesec... znaci cekanje od 10ak dana do 30ak

U principu bi vec sledeceg dana trebao da ti promene brzinu, e sad posto je u pitanju Telekom nista me nebi iznenadilo... :bottle:

a recite dok ne dodje do promene da li koristite postojeci paket?

Moze li mi neko reci da li se promena brzine na portu vrsi softverskim ili hardverskim putem? Po nekog logici stvari, predpostavljam da se radi softverski ali me je tehnicka podrska ubedjivala da se radi hardverskim putem. :lupko:

promena brzine se radi softverskim putem......:)

Vrh Dno