Šta je novo?

Promena šablona

Sync

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2012
Poena
245
Pozrav,

zaboravio sam sablon za otkljucavanje ekrana i sad ne znam kako da restartujem sablon tj. da promenim.

U pitanju je tablet prestigio 5080 c pro - Android ICS 4.0.3

Svaka pomoc je dobrodosla :)

Ukucaj šifru sa Gmail naloga.
Mislim da je taster za to odmah ispod tačkica za šablon.

Ne pojavljuje se "forgot pattern", tako da ziasta nemam ideju kako da ovo resim ili jos gore udjem u safe mod

Ne pojavljuje se "forgot pattern", tako da ziasta nemam ideju kako da ovo resim ili jos gore udjem u safe mod

Kako se nepojavljuje? Pokusavaj da odkljucas nekoliko puta pa bi trebalo da se pojavi opcija forgot pattern. Mislim da se pojavi posle 10 puta.

Vec 10 min pokusavam.Namerno stalno unosim pogresan sablon, kako bi mi izabacilo za restart,ali nazalost nema.Pokusao sam da uradim upgrade firmware-a,ali ni to mi ne ide,jer mi stalno izbacuje glupi problem kad stisnem power + volume down http://www.dodaj.rs/f/K/UV/4tiMjXjv/img0660.jpg
Osecam da sam u mat poziciji,vec 4 dana mi tablet ovako stoji,da li neko ima neko resenje :(

Ljudi, potrebna mi je zaista pomoc.Pokusao sam i sa firmware upgrade-om, ne mogu da napravim prvi korak kod upgrade-a, jer mi izbacuje problem(u gore okacenom linku)...tako da nikako nisam u mogucnosti da nastavim upgrade...
Posle xxx pogresnog unosenja sifre za otkljucavanje,ne pojavljuje "forgot" - slika u atacmentu

Prilozi

• IMG_0665.JPG
    IMG_0665.JPG
    488.1 KB · Pregleda: 121
Cek pa ti nemas patern unlock nego PIN ?

Jel bese taj tablet ima hardversko dugme za resetovanje ?? Trebalo bi da ima pa onda ce te spasiti spajalica...

@P@IN
Trenutno nije na mrezi tablet tj. nije prikacen na wifi.Da li onda mogu nekako da iskoristim ovaj link sto si mi okacio ?

@Pablo

Da, pin je,pokusao sam da ispravim u naslovu,ali opcija edit nestaje posle nekog vremena.Vise puta sam ga restartovao,ali jednostavno ne daje nikakve rezultate,tj. opet se pojavljuje zahtev za unos pin coda

Vrh Dno