Broz je napisao(la):Dobar je prolink....Uzmi gf2ti sa 64mb...
Broz je napisao(la):Ima veze veruj mi....Pa recimo do 25e...
Vise nego dobar...TazDeVil je napisao(la):Još jedno pitanje, Prolink kao proizvođač kakav je ???
boom FX ctp;
omnik je napisao(la):Po kvalitetu slike ne zaostaje za Asus-om ili Gainward-om. Jedino, postuju NV specifikacije u svakom pogledu pa nisu sampioni u overkloku i sl. Odlican izbor za te pare...
Pozdrav![]()
Pre deset (10) godina uzeo sam njihov 2400 modem, bio je neprevazidjen. Dakle stara firma koja ne pravi djubre.TazDeVil je napisao(la):Još jedno pitanje, Prolink kao proizvođač kakav je ???
Marsovac je napisao(la):Da li je kvalitet TV out-a na zadovoljavajucem nivou ili je taj TV out tamo cisto onako?
drjackyll je napisao(la):E ne mogu da verujem...covek ce da menja ASUS-a za Prolink! Svasta!![]()
Marsovac je napisao(la):A koje su te pare ako nije tajna?
ajd` :wave;
omnik je napisao(la):Mislim da ima i za manje od 100 evra (90-95).
A sta to ASUS ima bolje od Prolink-a?Jesi li ti u opste video neku Prolink kartu iz novije generacije?GF2Ti,GF3...?drjackyll je napisao(la):E ne mogu da verujem...covek ce da menja ASUS-a za Prolink! Svasta!![]()
A sto?Mislis da je ASUS 8200 GF3Ti200 ,bolja karta od iste takve u Prolink izvedbi?TazDeVil je napisao(la):Pa da, ali ASUS je GF2 MX 400 SE (pure), a Prolink GF2 Ti & TV out.
Ako bi nasao ASUS ili Gainvard GF3 Ti 550 ViVo za 100+ nekolko eura, sigurno bi to uzeo
boom FX ctp;
Ja mislim da neke razlike nema. Cak je asus toliko bahat da ne stavlja hladnjake na memoriju...Srtashno...simpson H je napisao(la):A sto?Mislis da je ASUS 8200 GF3Ti200 ,bolja karta od iste takve u Prolink izvedbi?
simpson H je napisao(la):A sto?Mislis da je ASUS 8200 GF3Ti200 ,bolja karta od iste takve u Prolink izvedbi?
omnik je napisao(la):Mislim da ima i za manje od 100 evra (90-95).
Sto se prelaska sa Asusa na Prolink tice, garantujem da razlike u 2D-u nema. Ja nisam uspeo da primetim na 700NF-u. Mozda ima razlike u jacim modelima ali u GF2 generaciji, nema!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari