Šta je novo?

Prolink

TazDeVil

Čuven
Učlanjen(a)
19.03.2002
Poena
619
E ljudi ?ta znate o Prolinku kao proizvo?a?u, u koju klasu spada, i interesuje me ?ta se zna o Prolink GF2 Ti...
boom FX ctp;

Dobar je prolink....Uzmi gf2ti sa 64mb...

Broz je napisao(la):
Dobar je prolink....Uzmi gf2ti sa 64mb...

Ponuda je sa 32 mb, mda mislim da to već nije tako velika razlika, nego do koje razlike u ceni veredi menjati ASUS MX 400 za Prolink GF2 Ti sa tv out & ko zna šta još(oba sa 32 mb)

Ima veze veruj mi....Pa recimo do 25e...

Sasvim OK. Vidjao sam njihove GeForce 2MX , 2Ti, 3Ti200 i sve su bile vise nego dobar pazar za cenu.

Po kvalitetu slike ne zaostaje za Asus-om ili Gainward-om. Jedino, postuju NV specifikacije u svakom pogledu pa nisu sampioni u overkloku i sl. Odlican izbor za te pare...

Pozdrav:)

omnik je napisao(la):
Po kvalitetu slike ne zaostaje za Asus-om ili Gainward-om. Jedino, postuju NV specifikacije u svakom pogledu pa nisu sampioni u overkloku i sl. Odlican izbor za te pare...

Pozdrav:)

A koje su te pare ako nije tajna?
Da li je kvalitet TV out-a na zadovoljavajucem nivou ili je taj TV out tamo cisto onako?

ajd` :wave;

TazDeVil je napisao(la):
Još jedno pitanje, Prolink kao proizvođač kakav je ???
Pre deset (10) godina uzeo sam njihov 2400 modem, bio je neprevazidjen. Dakle stara firma koja ne pravi djubre.

Marsovac je napisao(la):
Da li je kvalitet TV out-a na zadovoljavajucem nivou ili je taj TV out tamo cisto onako?

Ni bolji ni losiji od svih ostalih tv-auta na nVidia geforce - based karticama...

E ljudi ubedili ste me, uzimam cim se otarasim ASUS-a.
Hvala svima...
Pozdrav :wave;
boom FX ctp;

E ne mogu da verujem...covek ce da menja ASUS-a za Prolink! Svasta!:D

drjackyll je napisao(la):

Pa da, ali ASUS je GF2 MX 400 SE (pure), a Prolink GF2 Ti & TV out.
Ako bi nasao ASUS ili Gainvard GF3 Ti 550 ViVo za 100+ nekolko eura, sigurno bi to uzeo :)
boom FX ctp;

Marsovac je napisao(la):
A koje su te pare ako nije tajna?

ajd` :wave;

Pa covek nudi za 100 eura Prolink GF2 Ti, 32 MB, TV-out.
Tolko sigurno vredi.
boom FX ctp;

Mislim da ima i za manje od 100 evra (90-95).

Sto se prelaska sa Asusa na Prolink tice, garantujem da razlike u 2D-u nema. Ja nisam uspeo da primetim na 700NF-u. Mozda ima razlike u jacim modelima ali u GF2 generaciji, nema!

drjackyll je napisao(la):
A sta to ASUS ima bolje od Prolink-a?Jesi li ti u opste video neku Prolink kartu iz novije generacije?GF2Ti,GF3...?:D

TazDeVil je napisao(la):
Pa da, ali ASUS je GF2 MX 400 SE (pure), a Prolink GF2 Ti & TV out.
Ako bi nasao ASUS ili Gainvard GF3 Ti 550 ViVo za 100+ nekolko eura, sigurno bi to uzeo :)
boom FX ctp;
A sto?Mislis da je ASUS 8200 GF3Ti200 ,bolja karta od iste takve u Prolink izvedbi?

simpson H je napisao(la):
A sto?Mislis da je ASUS 8200 GF3Ti200 ,bolja karta od iste takve u Prolink izvedbi?
Ja mislim da neke razlike nema. Cak je asus toliko bahat da ne stavlja hladnjake na memoriju...Srtashno...

Samo cu da kazem jedno: LJUDI VI NE SHVATATE SALU!!! Pa za te pare bi uzeo i GF4 Ti4600 Made in Nova Pazova!:D

simpson H je napisao(la):

Pa pojma nemam, zato sam i pokrenuo ovaj thread.
boom FX ctp;

omnik je napisao(la):
Mislim da ima i za manje od 100 evra (90-95).

Sto se prelaska sa Asusa na Prolink tice, garantujem da razlike u 2D-u nema. Ja nisam uspeo da primetim na 700NF-u. Mozda ima razlike u jacim modelima ali u GF2 generaciji, nema!

Mislim da silno gresis...

Ako hoces, dodji do mene u NS, i ako ja nisam u pravu, placam ti put i picu, u protivnom ti sebi put i meni picu:):)

BTW, Iiyama Vision Master Pro 451 pokazuje razliku od 1280x1024 pa navise...

I jos nesto. Gde to ima za kes za manje od 100€ za Prolink GF2Ti 32MB sa TV-out? Napisi slobodno. Ali da ga ima na stanju, a ne u necijim snovima...

Pozdrav!

Omnice, hajde objavio gde ima GF2Ti sa tv-out-om Prolink za manje od 100€! Naravno, nov i full pack, posto oni i nemaju OEM varijante (ali s obzirom na pripadajucu opremu, kao da je OEM!)

Valjda stojis iza svojih tvrdnji. Ako nema nigde, napisi da si pogresio!

Pozdrav!

PS. ovo nema veze sa mojom prodajom, vise ih nemam osim jednog kojeg cuvam za ByMax-ovu lepsu polovinu...

Alo bre, iskuliraj sa prozivanjem... ponasas se kao da smo na pijaci!

Ok, mozda sam i pogresio za cenu, meni su nudili Prolink za 95evra a cak sam i istripovao da sam kod tebe video tu cenu... i nisam rekao da ima takva cena nego da MISLIM da ima!

Iskuliraj malo

Vrh Dno