Mislim da je to prevelika cena za tu kartu. Za te pare se moze naci asus mx-400 sa tvoutom. Imao sam bas tu kartu kod sebe na probi i apsolutno nisam primetio bas nikakvu razliku izmedju nje i eagle mx 400 sa tvoutom. Na prolink postoji samo s-video izlaz (dakle nema i kompozitni kao kod eagle, vec neki kablic koji bi trebao konvertovati signal - ali ne znam kako to radi). Memorija je po defaultu 166 Mhz a ne 200, a na memorijskim modulima nisam mogao pronaci oznaku za brzinu u ns, tako da ne znam koliko stvarno moze, ali odgovorno tvrdim da prolink nije nista posebno, posto sam citao u svetu kompjutera kako je mnogo hvale kao izvanredno resenje. Ne kazem da nije dobra ali kazem da nije nista bolja od eagle-a kojeg ja imam (plava stampa, 5 ns).
Da napomenem da je ta prolink karta bila neverovatno uska, da ne kazem mala. Mislim da mozes proci mnogo jeftinije (sto se Beograda tice, ne znam kakve su cene kod tebe), ali slobodno pazari Eagle ako je jeftiniji, jer za mene je prolink apsolutni "no-name", veci "no-name" od Eagle-a, ako se tako mogu izraziti.