Šta je novo?

Prolink Gforce 4 Ti 4200

Stevs

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.08.2000
Poena
649
PROLINK nVidia GeForce 4Ti 4200-8X, 64Mb, DDR, w/TV OUT DVI

Interesuje me da li je neko probao dotičnu karticu? Kakav je 2D, TV-out i eventualno koliko se clockuje (mada je to stvar primerka).
Imam je za nekih 125E. Da li ima nešto slično za tu cenu od drugih proizvođača? U principu svaki komentar je dobrodošao:)

Stevs je napisao(la):
PROLINK nVidia GeForce 4Ti 4200-8X, 64Mb, DDR, w/TV OUT DVI

Interesuje me da li je neko probao dotičnu karticu? Kakav je 2D, TV-out i eventualno koliko se clockuje (mada je to stvar primerka).
Imam je za nekih 125E. Da li ima nešto slično za tu cenu od drugih proizvođača? U principu svaki komentar je dobrodošao:)
Ako ces da se malo vise upustis u OC graficke,tj ako ti je bas bitan, bollje dodaj jos 20€ za MSI.
Inace taj Prolink je odlican u svemu ostalom.Odlican 2D kao i sve njihove predhodne karte.Mislim da jeftinije od toga neces naci.

Pozdrav

Ja sam probao ti4200 vivo ali agp 4x i bio sam odusevljen 2D prikazom i uopste-nikakvih problema nije bilo. Nisam probao oc...

Broz je napisao(la):
Ja sam probao ti4200 vivo ali agp 4x i bio sam odusevljen 2D prikazom i uopste-nikakvih problema nije bilo. Nisam probao oc...
Ti si bre postao izopacen zbog ATI 2D:D :D .

Ali mogu sa 100% sigurnosti da te uverim da ima Ti4200 koji ima u 1280 bolji 2D od svih tih Ati-ja:D :D

Imam 4x AGP verziju, 128mb, vivo. Sve najbolje o kartici. Mislim, fercera bez ikakvih problema, odlicna slika, to sam i trazio.
Nisam neki ljubitelj OC-a, ali sam se malo igrao i dosao do 300/540. Na 300/550 se pojavile "tackice" na desktopu, dalje nisam eksperimentisao. Da, znam, pateticno u odnosu na neke druge modele, no OC me i ne interesuje...

simpson H je napisao(la):
Ti si bre postao izopacen zbog ATI 2D:D :D .

Ali mogu sa 100% sigurnosti da te uverim da ima Ti4200 koji ima u 1280 bolji 2D od svih tih Ati-ja:D :D

Pa sta sam sad pogresno rekao:) Nisam ni pomenuo atija samo sam rekao da je 2D bio odlican a ti mi vec nasao zamerku...

Broz je napisao(la):
Pa sta sam sad pogresno rekao:) Nisam ni pomenuo atija samo sam rekao da je 2D bio odlican a ti mi vec nasao zamerku...
Ma nisi nista pogresno rekao,malo se salim na temu tvoje "trenutne" opcinjenosti Ati kartama:p :p .

cheers

Ja imam 4x AGP verziju sa 64MB. 2D je stvarno odlican, a oc mogucnosti nisu na nivou nekih boljih karti. Max koji sam uspeo da poteram je 305/615Mhz. Za tu cenu nema bolje karte. Topla preporuka.

Nisam znao da imam dobar primerak :)
330 640 (jedan 8cm fan duva u nju)
ROCK STABLE :)
Tv out mi se jako poruznio otkad imam i ATija :) Inache je jako dobar.

Best bang for a buck karta.

BodyRemover je napisao(la):
Nisam znao da imam dobar primerak :)
330 640 (jedan 8cm fan duva u nju)
ROCK STABLE :)
Tv out mi se jako poruznio otkad imam i ATija :) Inache je jako dobar.

Best bang for a buck karta.

Da znam ako rikne od cega je...:):)

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno