Aca je napisao(la):Ko ti je uopste rekao da je to overklokerska kartica, sem toga sve kartice sa 128Mb se losije klokuju od onih sa 64Mb.
Broz je napisao(la):Krajnje je neozbiljno proglasavati karticu krsom jer se ne overklokuje dobro!
BeastMaster je napisao(la):pazi ta kartica (kao i sve druge) je deklarisana da će odlično raditi na svom default kloku i to joj se ne može poreći e sad što je napravljena da se loše klokuje to i nije greška u kartici već u našim navikamako razume shvatiće šta sam ovim postom hteo da kažem
milanlj je napisao(la):ima 128MB i TV-out i jako lepu sliku.
milanlj je napisao(la):Slazem se, cisto sam ocekivao vise, jer skoro sve GF3 Ti200 karte koje sam sretao su isle bar do 480 za memoriju, ali sta je tu je, bar ima 128MB i TV-out i jako lepu sliku.
CAR je napisao(la):Da, ali sa koliko MB na njima... 64?
Evo ti moja, sa 64 MB... ide do 520, 530 kad je lep danza memoriju, dok je core nedopustivo slab-220 MHz...
Da ima lepu sliku, ima... Mnogo dobru.
PS. I sta si dobio sa tih extra 64 MB? Mislim, sem smanjenja mogucnosti za O/C memorije......
omnik je napisao(la):Zato ja i pricam da 128MB stvarno ne znaci nista a nece ni u buducnosti. Narocito sa GF3ti200. I ako se pojave igre koje koriste tolike texture brzi klok ce prevagnuti u gotovo svim rezolucijama (mozda nece u 2048x1536 ili sta ja znam). Jos dok se to desi GF3 ce biti na nivou MX400 danas...
milanlj je napisao(la):Nisam ja nista dobio jer je to bila karta koju je htela musterija, a i nije bio tada nijedan model od 64MB, svi su bili prodati. Cisto sam je testirao dok je bila njegova masina kod mene na sredjivanju... Znam ja da se 64MB karte bolje klokuju, ali nisam znao da je bas tolika razlika. Eto ti si uspeo na 520 memoriju, a ja na ovoj o 128MB jedva 440mhz. Ogromna razlika!
Na 200/500 odradi 3D Mark 2001 ,ali cepa texture uzasno.Maximalno stabilno je radio na 200/465,za razliku od varijante sa 64MB koje se sve odlicno clockuju.CAR je napisao(la):Onda OK, ti i uzasao cist iz svog tog posla...
Koliko se ja nesto secam, simpson je tog istog Prolinka (dakle, sa 128 MB) poterao na 200/500... Tako mi je bar napisao.
simpson H je napisao(la):Maximalno stabilno je radio na 200/465,za razliku od varijante sa 64MB koje se sve odlicno clockuju.
simpson H je napisao(la):Na 200/500 odradi 3D Mark 2001 ,ali cepa texture uzasno.Maximalno stabilno je radio na 200/465,za razliku od varijante sa 64MB koje se sve odlicno clockuju.
CAR je napisao(la):Odlicno?![]()
Ako mislis na onu moju... ne znam sta je odlicno u 220/530 max...
Dobro, memorija i nije losa, ali je core krs... sto ipak nije ni cudno sa onolicnim coolercicem.
Broz je napisao(la):Care, nije do kulera nego do primerka i serije iz koje dolazi. Gainward dobija primerke iz tzv T-serije koje se klokuju do bola, dok recimo chaintech i slicni uzimaju one koji rade na default-u plus 10MHz...
Aca je napisao(la):Sta bi ti hteo, to je odlican rezultat za jednog Prolinka. Ako si hteo vise onda si trebao da kupis Gainward Golden Sample ili Leadtek 200TDH ali to ima i svoju cenu. boom
CAR je napisao(la):A sto se tice Chaintech-a... kad si ga vec pomenuo... ne znam, ja bih rado uzeo onaj njihov GF3 Ti200 Golden Sample, tj. Special Edition... jes' da ne moz' da se nasvira mnogo, ali bre sto MOCNO izgleda!
Aca je napisao(la):Jel' ti gledas u kuciste ili u monitor?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari