Šta je novo?

Prolemi sa sajtom...?!!

IvanziLLa

Čuven
Učlanjen(a)
11.02.2004
Poena
620
Sajt koji sam podigao pre izvesnog vremena http://www.megastudent.co.yu ,pravi mi neke probleme (bar mi clanovi tako
prijavljuju) pri registrovanju korisnika! E sad, kako mi kazu "novi korisnici", prijavi se za novog korisnika i kada pokusa da se uloguje javlja mu gresku tipa "Neispavna registracija" ili "Registracija Neuspesna" ... Za sada mi clanovi salju ono sto dobiju na mail posle 'registracije' i sve mi se cini da je u redu ali i dalje pravi probleme!
Na sajtu, informacije radi, ima (radi zastite) potvrda registracije mailom, kao i
Security Code pri svakom ulogovanju na sajt! Verzija Nuke-a je 6.9 ako to ima veze (nesto) ...

Molim za bilo kakvu info koja mi moze olaksati registraciju clanova,dok ne bih uklanjao 2 pomenute zastite (ako bas nije neophodno)!?

Unapred Zahvalan
Tane

E...
Zar bas niko nema resenje?!
Ja sam mislio da to OVDE nije moguce...!?

Ima nekih sitnih greskica (cisto kozmeticke prirode), ali sam se uspesno registrovao 😉

Ne znam o kakvim je tacno problemima rec, ali tesko da je neko toliko vidovit da ti precizno moze reci u cemu je tacno problem (ako uopste i postoji). Jednostavno, mora da se malo pogleda ispod "haube", pa da se u samom kodu potrazi eventualni problem. Ovako, moze samo da se nagadja (da ne kazem lupa) 😀...

idi zali se na PHPnuke

sigurno je neko vec imao iskustva sa tim ili jos bolje pretrazi njihov forum

Crni je napisao(la):
Ima nekih sitnih greskica (cisto kozmeticke prirode), ali sam se uspesno registrovao 😉

Ne znam o kakvim je tacno problemima rec, ali tesko da je neko toliko vidovit da ti precizno moze reci u cemu je tacno problem (ako uopste i postoji). Jednostavno, mora da se malo pogleda ispod "haube", pa da se u samom kodu potrazi eventualni problem. Ovako, moze samo da se nagadja (da ne kazem lupa) 😀...

Thx,man. Ne znam stvarno sta je! kada su ni prvi put rekli za problem, ja se ponovo registrujem! I to bez ikakvih problema! E sad, i to pre neki dan, poceshe ljudi bas da mi se zale, i govore kako ima se pojavljuje (posle registracije) Registracija bezuspesna ???! Eto ako neko nesto cuje, tj. moze li da se desi da je na Nukeu 6.9 neka greska??!

Nazad
Vrh Dno