OptiPlex je napisao(la)::wall:
Kako da bacim nesto iz inventara na zemlju ? :smash:
Mali HoBiT je napisao(la):ja nisam pechovao igru a imao sam drop dugme u inventaru, mozda neko ne vidi dobroili je pech na srpskom :d
@Opti odigraj igru na hard nivou da vidis kako se brzo nauci da se sunja :d
@shtaps,izgleda nisi igrao nista od quake-a
inace po meni jedino sto je glupo sto na kraju svi ispadaju pametniji od igraca tj. nas jer kada ne pridjete ni jednom od "klanova" ili sta su vec igra se zavrsava totalnom katastrofom po planetu,ili su mozda pravili posebnu verziju igre za nase trziste posto verovatno znaju kakvi su nasi politicari :d![]()
OptiPlex je napisao(la):Ma daj, 2-3 headshota i cao...
Inace grafiku ne kritikujem konkretno zbog zahtevnosti (ona je posebna prica) vec zato sto igra izgleda lose...ma koju ja rezoluciju stavio. Jednostavno mrsave, nedetaljne i muljave teksture sa ocajnim likovima i animacijom.
BTW zar je moguce ne prikloniti se nikome ? Ajde uputi me (posto bih ja najradije tako presao igru) samo da li to biram na kraju ili ja moram vec ovde na pocetku nesto da uradim tj. nekome da se (ne) priklonim ?
Mali HoBiT je napisao(la):pa skidao si previse likova pa te svi mrze :d![]()
max9998 je napisao(la):gde jos ima tako dobro uradjeno osvetljenje?).
OptiPlex je napisao(la):Ne, ne, ne...pazi u cemu je fora. Kad sam na samom pocetku dobio zadatak da se javim crkvi, cim sam krocio tamo dobio sam neki zadacic...koji cak nisam ni obecao da cu ispuniti...i svi su me napali
Posle sam isao drugim redom, u crkvu sam otisao na kraju bivstvovanja u Sijetlu - i opet isto. Znaci nikog nisam pipao... :-devil-:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari