Šta je novo?

Projektori za velike povrsine

company69

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2006
Poena
316
ovako,guglao sam pola sata i odustao jer mi je bilo muka od naslova projektor za kucni bioskop itd itd

Treba mi ponuda prof. projektora koji imaju moc da sliku kvalitetno razvuku do dimenzija 5-10 x 20-30m ili i vece ,znaci nesto kao u bioskopskim salama ili jos vece.Uz pomoc nekih specijalnih platna i nekakvih folija slika bi i pri tim dimenzijama izgledala kao da se radi o plasma/lcd tehnologiji sto i jeste kranji efekat. O tim folijama i platnima imam sve informacije,ali nemogu nista da nadjem oko tih projektora koje imaju toliku moc

Nebitna je ni cena,ni gabariti ,ni potrosnja, znaci samo treba da nadjem ponudu,modele,cene i da spisak istih dostavim kupcu svega toga.

ako iko zna nesto o ovome (model,specifikaciju,gde kupiti...) neka postuje.....

Ima jos gomila stvari koja treba uz to da se sredi ali o tome kasnije ....

hvala svima koji se ukljuce

Poslednja izmena:
hm, pa mozda mogu da se negde nadju laserski projektori.. verovatno bi to bilo najbolje resenje za tako veliko platno

edit: er.. samo, nisam siguran do to vec postoji u prodaji..

Poslednja izmena:
nemoguce da niko nista nezna o ovome....

hajde ljudi ,ako se ova prica pokrene i dovede do nekih ozbiljnih predloga ,koji se uzmu u razmatranje kada se oprema bude zaista kupovala,Vasi saveti ce biti-mozda vasa karta da se ukljucite u taj posao.....

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno