Šta je novo?

Projektor

chundra

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
Mislim da sam obrnuo dobar deo foruma i nisam nasao konkretne savete u vezi projektora.
Meni je potreban projektor koji moze da prikazuje u ne zatamnjenim prostorijama tj po dnevnoj svetlosti. Dali bih mogao da se vodim specifikacijama o broju lumena koji on ostvaruje kako bih bio siguran da je sposoban za rad u ovakvim uslovima. Koje jos karakteristike doprinose dobrom radu ?
Takodje, koristio bih za prezentacije u kojima bi ucestvovalo od 5 do 10 ljudi pa me stoga zanima i koje su preporucene dimenzije slike ?
Koje konektore bi morao da ima ako ce se koristiti u sprezi sa laptopom ?
Generalni saveti koje marke bih trebao da izbegavam tj koje su pozeljne ?
Fond je oko 1000e.

Konkretno na ovom sajtu, koji sam gore naveo, spomenuli su model x2 koji je bas pogodan velicinom za seljakanje tj malih je dimenzija. Opet, test je dosta star i do sada su se kriterijumi za lak projektor verovatno dosta izmenili. Verovatno je za to najbolji primer onaj Samsungov, ne znam mu oznaku, ali je dosta reklamiran.
Trebalo bi da X2 ima svog logicnog naslednika X3 ...
Jos, domacih, korisnih, informacija:
http://www.hsm.co.yu/projektori.php?proizvodjac=InFocus
Sad razmisljam o WorkBig seriji ...

Oplemenite malo ovaj deo foruma svojim iskustivima vezanih za "poslovne" projektore.
Recimo da su poslovni uslovi :
Slika uglavnom staticna
Prikazuje se text: word, excel, powerpoint text, crno na belo.
Rad pod dnevnom, kancelarijskim, osvetljenjem.
Mobilnost
Robusnost
Sta ste primetili, u poslovnom radu, od mogucnosti projektora da vam savrseno odgovaraju i za cime biste zalili da ne postoji.
Na sajtu, sa gornjeg linka, je sve to solidno pojasnjeno ali teorijskim jezikom. Konkretna iskustva su nemerljivo znacajnija kada neko, kao ja, "lupi" search na ovom forumu na temu projektori.

Vrh Dno