Šta je novo?

Project PHENOM finished

sikili

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
680
vredi pogledati

1AMD_ATI_phenom_casemod_mnpctech5.jpg

http://www.themodnation-forums.com/viewtopic.php?p=26721#26721

Looodilooo, nemam reci za ovo :zgran:

super je uradjeno
jel zna neko gde kod nas ima da se kupi ona carbon folija sto koriste u MNPCTECH-u?

kuciste je extra odradjeno mada mislim da i samo swordM je dovoljno nabudzeno.

ja sam se raspitivao i neki kazu da ima da se kupi na buvljaku ?
jel neko narucivao preko MNPCTECH-a???

4 jezgra cpu, 4 jezgra gpu a samo 2 GB rama :) inace stvarno izgleda fantasticno :)

Očekivao sam da za zadnjoj slici se ili transormiše u robota ili zamaše hidrauličnim krilcima i odleti.

Dosta uloženog znanja i truda ali mi izgleda malo kičasto.

karbon look folija ima da se kupi u gang land-u i papreno je skupa

nema. ja bio i pitao. (mada bio sam u gang landu u ns, ali to je isto)
lik mi kaze da ima da se kupi samo za odredjene maske (BMW i sl) da ide preko standardne table, ali nema tako na recimo metar kvadratni.

jedan lik je na xtremesystems stavljao pravi carbon fiber na kuciste, ali mislim da je rekao da ga je izaslo 175€ m² (Holandija)
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=130007

Poslednja izmena:
:Klanjanje bez texta

carbon folije je bilo valjda u gang lendu 1000din m²

ajde ako nekoga iz BG ne mrzi da proveri to :)

Karbon folije je definitivno bilo na novobeograsdkom buvljaku, jer je moj drug tamo kupovao za karting. Kupovao je na m².

Poslednja izmena:
Ako moze malo pribliznije, koja tezga je u pitanju ili bar red da bih lakse pronasli.

Ako moze malo pribliznije, koja tezga je u pitanju ili bar red da bih lakse pronasli.
Ovo sada vadim iz malog mozga, drug nije u zemlji pa sada ne mogu da ga pitam, mislim da mora biti negde u prva 3 reda. Ili je jedna od tezgi gde imaju dosta što-kakvih samolepljivih folija, ili neka gde prodaju farbu u sprejevima...
Doduše to je bilo još prošle godine...

a gde je tacno novobeogradski buvljak :)

super je uradjeno
jel zna neko gde kod nas ima da se kupi ona carbon folija sto koriste u MNPCTECH-u?

kuciste je extra odradjeno mada mislim da i samo swordM je dovoljno nabudzeno.

Gangland-prodavnica za šminkeraj automobila na Južnom Bulevaru, Vračar. Samo spremi se za čarlamu:smoke:

:sick:

šta više reći

Definitivno, nista bolje nisam video.

Verovatno najbolji mod koji sam u zivotu video...:zgran:svaka cast za lika.

Poslednja izmena:
Ako mu posle ovoga AMD ne pokloni 2 Phenoma, 2x3870x2 i jos sta pozeli e onda su stvarno dripci! Ovo im je bolja reklama od gomile glupih koje se vrte na TV. Lepo pokupe kuciste, odrade reklamu i udri na TV, sa sve "otvaranjem", onako frejm po frejm, pa ispadne kao da se samo otvara. :zgran:

Auuuuuuuuuuuu, covece, stvarno ostanes bez reci. Steta mi koji se lozimo da pravimo neke modove lepo dodju ljudi sa brdom alata koji kosta mnooogo i naprave ovakvu zver ... dodje mi da zaplacem, ja se mucim da skupim pare za kvalitetni dremel ...shmrc (naravno ja bih umeo i bolje :D :D)

J*bo te,ludilo!

Zelim mog intela da stavim u ovakvo kuciste,pa makar se kuciste zvalo i "Phenom"! :D

Nazad
Vrh Dno