Šta je novo?

Project: iLLUMINATION

• Začetnik teme Začetnik teme fox_87
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

fox_87

Slavan
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poena
330
1_0_547.jpg

Pozdrav svima, evo jednog moda i od mene, skromno s obzirom sta maksimus i neki drugi rade, ali barem po meni inovativno u nekim stvarima. Prva zamisao je bila naravno rgb led, mislio sam da se okrenem zatamljenom pleksiju , ali posto sam do sada imao dodira sa staklom u modu, pomislio sam da bi super ideja bila upotreba stopsol stakla. Posle sam video na techpowerup da je neko vec radio BitFenix na tu foru.
Sve sto sam planirao sam vecinom i ispostovao, jedino sam odustao od ugradnje tableta na prednji panel umesto optike, na zalost iz finansijskih razloga. Zao mi je sto u kucistu nije bolji - lepsi hardware, ali nadam se da ce buduci vlasnik imati nesto primamljivo unutra da ubaci,vredno gledanja. Necu postavljati klasican worklog, proces izrade je i klipu, negde posle 6min imate i video snimke, gde moze da se vidi kako radi providni dvd, strobe wight led, i gradijalna smena svih boja led trake. Sve je slikano fotoaparatom od 4Mpx, nisam imao trenutno bolji, za snimke je zasluzan Samsung S3

Silverstone Sugo SG-01 :smash:
-iseceni prozori na stranici
-peskirano i ofarbano
-stavljeno stopsol staklo (na gumene distancere tako da svuda okolo ima luft za cirkulisanje vazduha oko stakla,povrsina otvora cca 50cm2)
-na prednji panel rezaca i maskice stavljeno staklo
-ugradjeno 1metar RGB led trake, tip 5050, sa kontrolerom i daljinskim
-posto se panel skida a na njemu je led traka, ugradio sam RJ11 konektor, tako da cim se stranica zatvori ostvaruje kontakt i led traka radi
-napravio sam providni rezac, u njemu se nalazi rgb led traka
-ventilator napajanja takodje ima rgb led traku
-dodao sam Titan dual fan na ovaj aluminijumski cooler, koji je inace tezak 1.8kg
svi led konektori se spajaju na krsticu ispod kontrolera, tako da ako se rezac ili napajanje vade, samo se iscupa konektor za rasvetu
uradjeni su jos neki sitni radovi, tipa stavljanje molex konektora na kabl napajanja kontrolera za rad na 12V, dual fan ima 2 konektora tako da moze da radi u rasponu od 5-7-12v i td.

[YOUTUBE]gIISOf32TEc[/YOUTUBE]

Ko zeli moze i da oceni na http://www.techpowerup.com/gallery/3887.html

Bas zanimljiv mod, svidja mi se. Sve pohvale za trud:happy:

Možda je post drugog boksera obrisan 😉

Upravo tako , a moj komentar ostavljen 🙂
Neki clan je pokusao da se napravi pametan pa da prokomentarise kako sam prvo postavio oglas pa onda temu za mod, a da je pogledao datume video bi ne zna o cemu prica. A sa druge strane i da je tako, ne znam protiv kog je zakona niti da li je to njegova briga, ali bitno da se baronise

Ne znam ni ja kako,ali vecina yt pregleda je iz latino amerike,brazil,cile...

Poslednja izmena:
Mod je fantastican iz oglasa sam tek video ovu temu, steta sto nije vece kuciste za velike ploce odmah bi ga kupio.

Hvala, drago mi je da ti se svidja.
Sta da mu radim, za takvu je plocu, ima te restrikcije u visini cooler-a i duzini grafe, ali su mi velicina i oblik zanimljivi, bas zato je radno ime moda bilo LED Brick 😀

fox_87 druže mod je perfektan,sve na svom mestu,vredelo bi da nastaviš sa radom.................:wave:
PS:jedan od najboljih što sam dosad video,keep up good work🙂

@Censored video sam, nego otkud to reko da prate nase forume, al sam se posle setio da sam postavio na techpowerup, totalno zaboravio

uf maximus sad ga pretera 🙂 , daleko je ovo od najboljih , ali shodno uslovima i novcu lepo je ispalo, hvala u svakom slucaju na podrsci
imam bolesno dobre ideje za neki sledeci poduhvat, koje nisu do sada vidjene, cak me ne bi zacudilo da jednog dana postane standard kao sto je to sada recimo postavka napajanja na dno kucista
ali otom potom, kad sredstva to budu dozvolila

Nazad
Vrh Dno