Šta je novo?

Project IGI

Aca

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
720
Dobio sam juce ovu igricu, pa reko cisto da pitam je li neko igrao i utiske. Grafika je solidna, igrica je prosecna po meni, jedino sto me nervira je sto nema save, cim pogines nazad na pocetak nivoa.

Odigrao sam je do kraja i mogu ti reci da je vrlo simpaticna. Nekako je izasla (pre dosta vremena) u vreme kad nije bilo ni jedne pucacine na trzistu, pa mi je bas legla.

Pozdrav

Odigrao sam je jos kada je izasla. U to vreme nije imala konkurneciju. Muzika cista 10. Ima shmek "Nikita" serijala koji se negde u to vreme davao a Pink-u subotom.

E sad kad smo vec kod toga, pazario sam nvidia mx400 karticu i sada mi je krstic u igri i pointer u meniju izcezao. Kako se ovo moze resiti?

Pozdrav!

Aca je napisao(la):
Dobio sam juce ovu igricu, pa reko cisto da pitam je li neko igrao i utiske. Grafika je solidna, igrica je prosecna po meni, jedino sto me nervira je sto nema save, cim pogines nazad na pocetak nivoa.

Negde sam davno pročitao da su namerno izostavili sniimanje ne bi li igricu učinili težom, a da to nakon nekog vremena ume prilično iritira, potpuno si u pravu. Na netu je tada bio neki krek koji otključava sve misije, kao i prilično sumljiv cheat za besmrtnost, koji je bilo u PM *******o instalirati.
Bez obzira na sve to ovo je bila igrica koju sam dugo igrao i sa priličnim zadovoljstvom.

igra je

super,ja sam je igrao kad sam kupio p3 866 i preshao sam je za nekoliko dana
isto tako prijavio sam se i za beta test za drugi deo, i trebao bi da mi stigne disc negde u oktobru jer igra izlazi za bozic
prvi screenovi izgledaju odlichno,okachicu neki kad skupim vreme

Nazad
Vrh Dno