Šta je novo?

Progresive scan

skalegrocka

Slavan
Učlanjen(a)
08.01.2008
Poena
304
Na kućnom bioskopu LG u setup-u ukljucio sam "progresive scan"
i izgubio sliku na TV-u.
Znači sve radi normalno,kada ubacim MP3(DVD još nisam probao) ali slike nema.
Može li ovo nekako da se reši,bez nosenja u servis.

Kako ti je povezan LG sa tv? Progresive scan radi samo sa komponentnim (3x RCA) povezivanjem.

CRT televizori prikazuju interlaced sliku, mada sam 99.99% siguran da nije u tome problem.

Poslednja izmena:
TV mi je povezan činčevima,problem mi je samo kako vratiti u pređašnje stanje preko setup-a
kad ne vidim nista na TV-u

TV mi je povezan činčevima,problem mi je samo kako vratiti u pređašnje stanje preko setup-a
kad ne vidim nista na TV-u

Imao sam isti problem na mom starom Philipsu isto sam mozgao ali na kraju jedino sto sam izmozgo bilo je flesovanje firmvera i posle je problem nestao (vratio se na difolt),ako imas user manual probaj da na slepo dodjes do tog menija pa probaj da promenis mozda uspes.

Poslednja izmena:
Zar nemas na dlajinskom nesto kao za zameni video signala i sl ili bas progressive dugme. To bi trebalo da se bira, recimo na Samsungu 1080P8 menjas da li je HDMI, video, s-video i sl.

Da,mislio sam i ja na slepo ali sam izgubio upustvo a na netu ga nema (za taj model LH W551)

Poslednja izmena:
Ugasi ga iz struje i ostavi tako dan-dva dok se ne restartuje, hehe.

Imao sam isti problem na mom starom Philipsu isto sam mozgao ali na kraju jedino sto sam izmozgo bilo je flesovanje firmvera i posle je problem nestao (vratio se na difolt),ako imas user manual probaj da na slepo dodjes do tog menija pa probaj da promenis mozda uspes.

Reseno prema prilozenom upustvu.
Hvala na pomoci.

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    29.3 KB · Pregleda: 79
CRT televizori prikazuju interlaced sliku, mada sam 99.99% siguran da nije u tome problem.

Dobro da sam ostavio taj 0.01% :d

Sad bar 100% znam da slanje Progressive i Deinterlaced slike na CRT TV nema veze jedno sa drugim :smash:

Poslednja izmena:
Vrh Dno