Šta je novo?

Laptop Programiranje laptop

Koji laptop kupiti?

Lauraa

Zapažen
Učlanjen(a)
21.03.2022
Poena
22
Molim vas za pomoć. Potrebna mi je preporuka za lap top namenjen za programiranje.
Brat uskoro završava ETF, pa bih htela da ga iznenadim. :)
Što se tiče cene, poželjno je da bude oko 1000€.

Unapred hvala :)

Bilo koji 15" (ili veći) laptop sa 16:10 odnosom strana i numeričkom tastaturom. Preko može da se nađe Lenovo 5 pro fino ispod te cifre, kako je kod nas pojma nemam.

ne znam u čemu programira džentlmen iznad ali apsolutno sve suprotno u odnosu na gore napisano. ne bilo koji, jer mu ergebei i arteiksovi trebaju u iznosu 0, obavezno da bude ispod 15" ako treba da bude mobilan i jedan big fat NO za numeričku tastaturu. od sve programerske bratije što znadem, znam samo jednog koji tegli takav jedan cirkus okolo i trpanje koje uživa na tu temu jeste svakodnevno.

štostiče konkretnih modela, ne mogu da pomognem jer ne preporučujem nikom da kupuje nov hardver, ali aplauz za lepu nameru. evo ga još jedan besplatan savet - pusti batu da sam odabere šta će da vozi, šanse da se razume u materiju su velike a više od tebe - goleme.

Učim da programiram, ne nosim ništa nigde! Imam novi HP Omen x16 i znam šta mi kao početniku fali najviše. Kad si pro, to je već druga priča 😉

I apsolutno delim mišljenje da pusti brata da sam odabere

Macbook Air M1 u sto jacoj konfiguraciji.

Vrh Dno