Šta je novo?

Programi za zastitu fajlova od neovlascenog..

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
pristupa.
Koji je najbolji?
Znaci da sakrijem jedan ili vise foldera, fajlova da niko ne moze da ih vidi da tu postoje, a ako ih i vidi (ili vec zna ime foldera) da ne moze da pristupi bez sifre.

Unapred hvala!

ctp;

FGL 2.5

citao sam opis u novom SK-u za neki Folder Guard Lite 2.5 koji sakriva foldere i fajlove, ali nekako mi se ne svidja... moze da resetuje sifru svako ko zna da je program instaliran na sisemu..

zato, dajte neke preporuke na ovu temu!
boom

Idi na Tucows.com. Tamo sma ja skinuo (doduse davno) programchic koji je radio po principu shifre. Ima dosta interesantnih program tog tipa i opis

Idi kod Goldena i skini ProtectZ. Ja ga već duže koristim, jednostavan je za korišćenje i apsolutno pouzdan.I Folder Guard Lite 2.5 je dobar,probao sam ga, ali prednost dajem ProtectZ-u.
Pozdrav!!!

PGPDisk. Ranije je isao u paketu sa ostalim PGP programima, sada ide posebno. Poslednje verzije (7.x) rade i na XP-u. Pomocu njega kreiras virtuelni disk proizvoljne velicine, kome mozes pristupiti samo ako znas sifru. Jacinu i algoritam enkripcije mozes podesiti po zelji.

znam za taj PGP (Pretty Good Privacy) imas li link za dl ili da se bacim na download.com i google?

][V][ATRIX™ je napisao(la):
znam za taj PGP (Pretty Good Privacy) imas li link za dl ili da se bacim na download.com i google?

Tesko ces ga naci na download.com, nije shareware a ni besplatan ;) Na zalost nemam link, ali verovatno ga ima po warez sajtovima.

Visente je napisao(la):
Mislim da bi ti "Ecrypted magic folders" (EMF) rešio problem.;)
Možeš ga naći na adresi http://www.pc-magic.com/dl.htm#emf

EMF je meni odradio posao mnogo dobro.Moja preporuka.
Sakrije sve foldere koje mu oznacis i niko ko ne zna pass ne moze da ih stavi na "visible".
Nisam ovaj link proveravao,ali ako nekom treba mogu da bacim na mail sa krekom,neka stariaj verzija,ali je bitno da radi[sve skupa oko 400-500k].

Radi link!

Skinuo sam i za Win 98/ME i za Win2K/XP ....
nije uopste los programcic koliko sam na brzinu uspeo da vidim....
ima li neko S/N ili da instaliram Serials2k posto sam ubio OS?

Skini sa gore pomenutog sajta EMF a probaj ovaj S/N:
5509-0185-3016-4175

Nazad
Vrh Dno