Šta je novo?

Programi za snimanje igara

Borat

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poena
290
Nije mi jasno koji je program za snimanje najbolji...nvidia shadowplay ne radi u f1 2016 u assetto corsa radi perfektno, bandicam kad ukljucim da snima f12016 slika laga kao da imam komodore, ima li jos neki programa ili je to to...

MSI Afterburner i Dxtory su odmah iza ShadowPlay.

Za F1 mozda neka nova verzija uskoro... ;)

Kad već ima tema, da i ja pitam.. Da li je bolji neki od ta dva gorenavedena programa ili da se držim ovog za ATI Gaming Evolved? Taman tako automatski kačim na plays.tv i odgovara mi i ne opada FPS, sve radi super.

Ovako iz iskustva, ako ne radi u F1 radice ako pokrenes igru u borderless ili window mode ali cekiraj "allow destkop recording" u Shadowplay. Mimo toga MSI Afterburner, ali opet ako imas mesta sa cpu-om mozes OBS jer ima puno postavke, za 720p je skroz ok na i5-ici.

Mene kad zeza Shadow pustim u window, a posle lako u Premiere resize taj isti window i ne gubis na nicemu. Ne mogu da te na'vatam na steamu rekao bih ti tamo :D

Na windowsu 10 si...imas game DVR snima i druge stvari.
Win+Alt+R

Poslednja izmena:
Evo sta kazu od besplatnih programa...

performance-hit-100648418-orig.png

Daj link tog clanka, bas me zanima koja je konfiguracija u pitanju...

Lol, ta tabela onda skroz nerelevantna. Zbog relativno slabog procesora nisu ni cudni toliki gubici.

Ja sam najbolja iskustva imao sa Mirilis Action i Fraps-om. Shadowplay kipovi imaju stuttering pa su neupotrebljivi, OBS takodje, DXtory takodje. Mozda je do moje masine nesto. Fraps pravi smooth klipove ali zahteva brz hard disk i pravi ogromne fajlove (uncompressed). Mirilis Action koristi h264, pravi smooth klipove i jako lepo radi, samo mora da se pazari.

Verovatno je do tvoje masine bilo. Dxtory je odlican kada se dodatno ubaci x264, pa jos ispodesava.

MSI Afterburner skroz jednostavan, i kao takav odlican za klipove za youtube. Jedino sto, ako se dobro secam, nema opciju da pakuje u .mp4.
(zato pomocu XMedia Recode odraditi Copy video/audio streamova, kome treba fajl dalje za Premiere)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno