Šta je novo?

programi za katalogizaciju diskova

sasabraj

Slavan
Učlanjen(a)
02.01.2006
Poena
319
Molim vas da mi preporucite neki program za katalogizaciju diskova,i DVD i CD.N adiskovima nemam ujednacen sadrzaj,ima svega,softera,muzike,video klipova.Bio bih zahvalan za program,ako postoji koji sam sadrzaj diskova,tj.imena foldera i fajlova prebacuje sam u Word ili Excel doc

postavi link za download i neki link za tutorijal,ako ima

Prilozi

• Bart Simson question.webp
    Bart Simson question.webp
    37 KB · Pregleda: 97
Pogresno ste me shvatili.Ukucam u Google,kao suveren pretrazivac ime programa + download i bacio me je ko zna na kakve linkove,pa sam mislio da program nema neku specificnu web.Vidim da sam povrijedio Vasu sujetu,ali su mi na drugom forumu,Svet kompjutera prilozili direktan link za download!!!!!!!!
Uzgred ne volim bajadere,cuvam zube i jeftin je slatkis.Moze Mocartove kugle? :eyebrows:

sasabraj je napisao(la):
Pogresno ste me shvatili.Ukucam u Google,kao suveren pretrazivac ime programa + download i bacio me je ko zna na kakve linkove,pa sam mislio da program nema neku specificnu web.Vidim da sam povrijedio Vasu sujetu,ali su mi na drugom forumu,Svet kompjutera prilozili direktan link za download!!!!!!!!
Uzgred ne volim bajadere,cuvam zube i jeftin je slatkis.Moze Mocartove kugle? :eyebrows:
Kakva sujeta, prijatelju?
Kada u google-u ukucas where is it, PRVI link koji ti izbaci je homepage doticnog programa, a Cathy je TRECI link.
Ako si koristio google i nisi uspeo da nadjes onda je red da to i napises i onda bi dobio i uputstvo kako da nadjes ali i linkove do trazenih programa, ne znam sta tu nije jasno.

Opet ista pesma 😡 .Ljudi, pre nego što napadnete nekog da gugla ili pretražuje forum, pogledajte na broj postova dotičnog koji postavlja pitanje. Zar nije lakše čoveku odgovoriti, a zatim mu skrenuti pažju na buduće postupke? Na ovaj način samo se razvodnjavaju pitanja, a pri tom se koristi prilika da se nabije broj postova ispod avatara, zato ih pojedinci imaju na hiljade, a kada bi se sumiralo njihovo učešće u raspravama barem 70% bi otišlo na prazna naklapanja. Zamolio bih da se ima malo više strpljenja za novije članove. Verovatno smo svi u početku činili slične postupke.

Dabar,svaka cast!!!Ukazao si na sustinu problema.Ne mogu da sahvtim zasto neki ljudi ovu materiju posmatraju iz svog ugla gledanja i u stilu mi smo ovdje suvereni i tacka.Postoje greske,neupucenost,previd nekih resenja.Prethodnim besmislenim postovima,samo cete otjerati korisnike sa foruma,koji zaista ima svoj renome.Veliki pozdrav za Dabra!!! :wave:

zemlja cuda

Ovo je bolesno i vec prelazi u psihozu.Ostavljam ovaj odgovor i prestajem da pratim temu.
Da li sam guglao ili ne...??Google je moja maticna strana,a previd,priznajem, je sa moje strane.
Na forumu Digitalonline John Doe je bez problema postavio link.

U vasem je interesu korektnost,jer je vas interes da vas posjecuje sto veci broj ljudi i da imate renome na koji ce se svi rado pozivati.OK?
To shvatate.Benchmark forum cu i dalje da posjecujem,svakako jer vrijedi,a pojedinci me svakako ne zanimaju.
Zelim Vam uspjeh u daljem radu!!!!!

sasabraj je napisao(la):
postavi link za download i neki link za tutorijal,ako ima

Brate ti se posle ovakvog svog odgovora kao ljutis na neke, mislim stvarno... :wall: :wall:

Pa i ako te je mrzelo da trazis ili nisi nasao, mogao si bar recenicu da formulises nesto tipa "Molio bih nekog da mi da link za dl programa, nisam uspeo da nadjem" i niko se ne bi ljutio, a ne ovako naredjivacki

Kakvih ljudi ima to je strasno...

ZoNi je napisao(la):
dabre, zar ne vidis da sasabraj nije uopste ni koristio google, iako tvrdi da jeste??? pa, to je prvi link...
Bez obzira na to, ako neko pitanje ne zaslužuje moju pažnju neću ni odgovoriti na njega. Kada bi na svako pitanje odgovarali a da iz toga ne proizilazi nikakav svrsishodljiv odgovor, forum bi se pretvorio u javno glasilo frustriranih usedelica. Da se ne upuštam u dužu polemiku, svaki odgovor treba da bude kratak i jasan da se tema ne bi razvlačila u nedogled. Ako se nekom tračari za to postoji Clubbing soba. Ne želim nikoga da vređam, ali potrudimo se da forum izgleda onako kakav je bio kada sam se ja navukao na njega 🙂 tj. kada sam osetio jednu lepu crtu drugarstva koje se širilo forumom.

Nazad
Vrh Dno