Šta je novo?

Program za zaključavanje foldera

NemanjaZ88

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
18.10.2011
Poena
244
Situacija je sledeća, postoje dva korisnika na računaru, potrebno mi je da drugom korisniku onemogućim da uđe u neke foldere na D: particiji. Znači treba mi program pomoću kojeg mogu da određene foldere zaključam, da napomenem da program mora da radi na Windows 7 Profesional 64-bit.Takođe program mora da zaključa foldere i da pri pokušaju ulaska u te fodere zatraži šifru, a ne da sakrije foldere kao što to radi recimo Folder Lock. Naravno bilo bi idealno ako je program besplatan ili ako neko ima link ka "narodnoj" verziji takvog programa u slučaju da nije program besplatan.
Koji program mi preporučujete?

Poslednja izmena:
Ja koristim My lockbox pro
Kod:
http://fspro.net/my-lockbox
i potpuno sam zadovoljan. Ne znam zašto insistiraš na tome da samo zaključaš folder? Ovaj program se koristi tako što na jednostavan način dodaješ putanje do foldera koje želiš da zaključaš a ujedno ih čini nevidljivim. Kada ti radiš na računaru pokreneš program, ukucaš pass i program se minimizira u sistray (pored sata), tada su ti svi folderi otključani i vidljivi. Kada restartueš mašinu program se automatski zaključava. Kada želiš ručno da sve zaključaš, klikneš na parkiranu ikonicu, opet ti se zatraži pass, otvori se program, kllikneš na dugme Lock i program se zatvara a sa njim i svi folderi. Deluje možda komplikovano, ali je u suštini jednostavan za koriščenje. Instalirao sam ga na poslu ljudima koje blage veze nemaju sa računarima i brzo su ukapirali.

Password Folder
http://password-folder.en.softonic.com/

Koristim ga vec duze na poslu. Zakljucava folder(e), moze i da ih sakrije (po zelji). Besplatan, win7 64bit.
Ne moras da otkljucavas vec pokrenes PF, ukucas sifru, desni klik i otvara zakljucane foldere.
Meni je prakticniji od Folder Lock koji je umeo i da zabaguje.

Hvala vam na pomoći, instalirao sam Password Folder i on donekle vrši posao. Naime, na računaru postoje dva naloga, moj koji je administratorski nalog i još jedan nalog koji je u grupi Guest. Kada ja radim na računaru aktivan je moj nalog, kada završim izlogujem se. Druga osoba se loguje isključivo pod Guest nalogom i tada mi je bitno da pojedini folderi na D: particiji budu zaključani tj. da toj osobi bude onemogućen pristup pojedinim folderima na D: particiji.

Poslednja izmena:
Vrh Dno