Šta je novo?

Program za usporavanje kompjutera

Roger

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2002
Poena
609
DakleM, da li neko zna neki programcic za usporavnje brzine kompjutera pod Win2000. Treba mi da igram jednu igricu (u pitanju je Pop Corn - klon arkanioda), koju sam igrao na XT-u koji je "leteo" na cak 4 MHz. Sad imam masinu na 1.7 GHz, pa igrica ide suvise brzo tj. ne vidim lopticu.
Hvala. 8)

Nisam siguran da li radi i na w2k, ali mozda moze da pomogne: CPUKiller 2.0 (mozda je izasla novija verzija)

E hvala ti. Probao sam verziju 2.05 i radi i na Win2000 i Win98. Jedino sto mi smeta je sto usporenje nije uvek konstantno, tj. nije fiksirana brzina, nego malo osciluje.

Roger je napisao(la):
E hvala ti. Probao sam verziju 2.05 i radi i na Win2000 i Win98. Jedino sto mi smeta je sto usporenje nije uvek konstantno, tj. nije fiksirana brzina, nego malo osciluje.

Taj CPU Killer je Shit! Pokreni 3DMark i shvatices sta hocu da kazem!
Pitaj i Dejana V. i on je video i zna o cemu govorim.
FPS je isti a sece.... jednostavno aplikacija stalno trazi od Win veci priotitet pa dolazi do prekidanja i stuckanja i nikad nije isto :(
Pozdrav Marko ctp;

GoranM je napisao(la):
...

Taj CPU Killer je Shit! Pokreni 3DMark i shvatices sta hocu da kazem!
Pitaj i Dejana V. i on je video i zna o cemu govorim.
FPS je isti a sece.... jednostavno aplikacija stalno trazi od Win veci priotitet pa dolazi do prekidanja i stuckanja i nikad nije isto :(
Pozdrav Marko ctp;

Mozda je jedino resenje da ponovo otkucam Win:))

Vrh Dno