Šta je novo?

Program za Tv/Fm karticu

lauven

Slavan
Učlanjen(a)
23.03.2009
Poena
309
Pozdrav.

Imam Tv/Fm karticu Gigabyte GT-PTV-AF-RH. Kao program za gledanje Tv-a koristim CyberLink PowerCinema 6 i sve funkcionise kako treba ali je problem sto je nemoguce iskljuciti "time-shift" opciju sto znaci da se sve snima i opterecuje procesor preko 60% i pravi par gigabajta nepotrebnog smeca na hardu.

Program koji mi skroz odgovara je ChrisTv ali na "narodnoj" verziji ne mogu da se menjaju kanali posle par minuta :)

Potreban mi je predlog sto se tice softvera za gledanje Tv-a preko gorepomenute kartice.

Hvala unapred.

Probaj DScaler, besplatan je, samo nisam siguran da podrzava fm, ali za gledanje tv je odlican, cak radi bez drivera.

E, da, zaboravio sam da napomenem da sam probao i DScaler i nikako nisam uspeo da podesim zvuk a i nervira me sto “ubije” Aero interfejs svaki put kad ga pokrenem :d

ChrisTv je odlican ali nema sanse da nadjem izlecenu verziju koja radi :crash:

Probaj ovo FLY 2000 TV nije lose ima tv i fm relativno lako koriscenje.

Pozdrav.

Imam Tv/Fm karticu Gigabyte GT-PTV-AF-RH. Kao program za gledanje Tv-a koristim CyberLink PowerCinema 6 i sve funkcionise kako treba ali je problem sto je nemoguce iskljuciti "time-shift" opciju sto znaci da se sve snima i opterecuje procesor preko 60% i pravi par gigabajta nepotrebnog smeca na hardu.

da ne otvaram temu zbog sitnog pitanja, ali ne mogu nigde da nadjem odgovor... da li se time-shift opcijom moze nekako snimati program na disk za stalno ili je neminovno da snimak ostane na hard disku samo dok je time-shift ukljucen a nakon toga snimak se automatski izbrise?

skini verziju od prošle godine christv-a. itekako je izlečena ;)

5.60 (Normalized Trial + KM)

Nazad
Vrh Dno