- Učlanjen(a)
- 16.08.2015
- Poena
- 79
Zdravo! Pre mesec i po dana sam kupio novu grafičku, pa je počela da zeza oko dve nedelje, i odneo sam im je, pa neka oni provere i vide i sami da grafička zeza.
E, sad, meni se čini da je ona pre nego što sam je on odneo njima nazad u radnju počela i slabije da radi. Zato me zanima - da li ima neki program kojom bih ja kad ni oni vrate grafičku mogao da proverim da li grafička zaista može da radi punim kapacitetom?
Ono po čemu sam ja video da nešto slabije radi su igre, naravno.
Nije neka skupa grafička (kad se uzmu u obzir ostale, ali jeste skupa inače, bila je 7-8 hiljada što nije malo), ima 2GB, i nisam je platio da bi se moji s njom mrcvarili u igrama kao da sam uzeo neku slabašnu polovnu, i zato bih voleo da mogu i ovo da proverim (mada ako bude radila lošije, svakako im je opet vraćam, jedino bih ovako imao dodatne argumente).
Naravno, kartica je još kod njih, ali pitam da bih bio informisaniji kad mi se jave oko odgovora na reklamaciju.
E, sad, meni se čini da je ona pre nego što sam je on odneo njima nazad u radnju počela i slabije da radi. Zato me zanima - da li ima neki program kojom bih ja kad ni oni vrate grafičku mogao da proverim da li grafička zaista može da radi punim kapacitetom?
Ono po čemu sam ja video da nešto slabije radi su igre, naravno.
Naravno, kartica je još kod njih, ali pitam da bih bio informisaniji kad mi se jave oko odgovora na reklamaciju.