Šta je novo?

Program za T-65

ZLI

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2002
Poena
620
Interesuje me, postoji li neki program za editovanje "Phone book-a" i drugih podesavanja
za Ericsson T-65 preko racunara. Ja koristim "MY Pictures" program ali sa njim mogu samo da
upload-ujem slicice i radim sa njima.
Dakle treba mi neki programcic sa kojim mogu npr. da sa tel. iskopiram imenik na racunar i
obrnuto.

Hvala unapred.

Postoji, zove se Ericsson Communication Suite, imas 5 paketa, svaki sa razlicitim izborom softvera u zavisnosti od toga da li hoces da sinhronizujes Phone Book sa Outlook-om ili neces itd...
Ja ne sinhronizujem sa Outlook-om jer ne volim M$ :D a ericssonov softver mi zavrsava poso bez problema. Mozes da napravis kompletan backup imenika telefona i kartice, i da radis manage sa vrlo finim i jednostavnim GUI-jem, posle softver sve sam to sredi u telefonu. Mozes da napravis backup celog imenika (to sam ja radio kada sam resetovao telefon. Backup vracas pritiskom na par tastera i sve je kako je bilo pre reseta :))
Mozes da saljes poruke (lepo iskucas na tastaturi, ne mora da se mlatis da kucas na telefonu) itd, mozes da editujes setovanja telefona itd..
Paket koji ja koristim je dvojka, mislim da ima sve sto je potrebno osim sinhronizacije sa outlookom, a veliki je 17.5 MB

Pozdrav!

17.5 MB, auu bas ga preterase za nase fenomenalne ISDN, DSL i slicne veze, smrc..:(

Imam ja MobilePhoneMonitor_R2A04 velicine je 5.2 MB a radi sve sto treba a i vise od toga. Nisam ga licno koristio, burazer je i znam da ga je nahvalio.

To je valjda peti paket, nisam ga instalirao ali mislim da ne sadrzi Phone Book & Text Message manager, verovatno zato sto to odradjuje outlook umesto tog managera

evo softvera

Phone software from Ericsson
Ericsson Communications Suite R4A (Build 2002)
1. Package 1
- Mobile Modem Settings
- Mobile Phone Monitor
- XTND Connect PC
2. Package 2
- Phone Book and Text Message Manager (PBTM)
- Phone Settings
- Mobile Modem Settings
- Mobile Phone Monitor
3. Package 3
- Text Message Manager for Outlook
- Phone Settings
- Mobile Modem Settings
- Mobile Phone Monitor
- XTND Connect PC
4. Package 4
- Phone Book and Text Message Manager (PBTM)
- Text Message Manager for Outlook
- Phone Settings
- Mobile Modem Settings
- Mobile Phone Monitor
- XTND Connect PC
5. Package 5
- Mobile Modem Settings
- Mobile Phone Monitor

Nazad
Vrh Dno