Šta je novo?

program za spasavanje podataka sa harda

• Začetnik teme Začetnik teme chova
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

chova

Slavan
Učlanjen(a)
12.10.2005
Poena
319
Trebao bi mi neki dobar program za izbrisane podatke sa harda ili sa nestale particije. Probao sam program Get data back ali se on nije pokazao sjajno pronasao mi je vecinu fajlova ali kada sam ih spasio polovina nije bila ispravna(pokazuje lepo velicinu fajla ali kada ga otvorim on je ostece dajem za primer video fajlove i mp3).

Moze neka dobra preporuka programa.

Unutar Hiren's Boot CD-a 8.2 ima dosta alata za spasavanje podataka. Ja bas sad radim sa HDD regeneratorom povracaj particije sa mnogo bad sektora ne bi li izvukao bitne podatke.
Probaj neki od ponudjenih programa. Mozda uspe.

Ja već neko vreme (skoro godinu dana) na svim računarima u firmi držim programčić File Scavenger 2.1 (proizvođač: Quetek). Dajem preporuku za taj program svim ljudima jer je meni pomogao više puta.
Bitno je samo da podatke koje vraćaš, ne vraćaš na istu particiju/disk.

Runtime GetDataBack (imas razlicite verzije za FAT i NTFS)

^^
već je rekao da mu nije obavio posao.
Pored GetDataBacka probaj RecoverMyFiles koji je isto odličan.gl

my bad :wall:
mada, ako je GDB izvukao fajlove tako parcijalno, vrlo je moguce da im i nema spasa

pc inspector file recovery (bivski drive rescue).
Meni je nekoliko puta pomogao.

da ne otvaram novu temu naslov isti:

sa kojim alatom spasiti izabrane datoteke sa harda, OS ne radi ni pod kojim uslovima, tj možda i radi, ali se monitor ne pali, kablovi pregledani, posledica rada norton antivirusa.
znači treba mi softver (samoučitavajući, boot) koji se pokreće sa cd-dvd pre win-a, a ne bi bilo loše da ima opciju za narezivanje diskova, kako bih datoteke snimio na CD-DVD medije.

napomena.
pogledao sam sadržaj Hiren's Boot CD-a 8.2, ali tu ima svašta.
komp nije moj.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno