Šta je novo?

program za slepo kucanje

Silverrider

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2003
Poena
619
Recite neki program sa lepim interfejsom, gde kroz igru ucite slepo kucanje. Program je potreban pocetniku. Ranije sam video jedan takav program, tipa iskacu slova ili reci a vi trebate sto pre da ih otkucate, i sve je to bilo uradjeno kao za decu sa animiranim likovima. Nazalost ne secam se imena tog programa.

Trebalo bi da je TypeMaster ili tako neshto. Ima neke igrice itd. Znam da je dosta zanimljivo. Ide se step-by-step, naravno.

Poslednja izmena:
Hvala na ispravci ZAP :wave:

TypingMaster. Sjajan je!

Poslednja izmena:
Ah, mislim da sam pre sedam godina na P1 imao igru zvanu "Baby", a cilj je da simpaticnu loptu sa licem dovedes sto brze do kraja ekrana iskucavanjem reci i znakova inace je ubiju mali djavoli koji je vijaju.

Ralex2 je napisao(la):
Ah, mislim da sam pre sedam godina na P1 imao igru zvanu "Baby", a cilj je da simpaticnu loptu sa licem dovedes sto brze do kraja ekrana iskucavanjem reci i znakova inace je ubiju mali djavoli koji je vijaju.

Ima i TypingMaster neshto slichno ... jedno 4-5 igrica .. vrlo su interesantne ... i jako je dobar program ... sa odlichnnnim interfejsom ... i krece se od samog pochetka .. "Dechko ovo je lopta .. " :D :d :) :p

:wave:

Genghis Khan je napisao(la):
TypingMaster. Sjajan je!
Da, mogu to da potvrdim iz licnog iskustva, pre 10-tak dana sam poceo da ucim i jos samo brzinu da doteram :)

Postoje oni koji bas uce kao Learn To Type, Typing Star i TypingMaster (ima i jedan A4Tech-ov u flash-u koji je dzabe, ali ne mogu da se setim imena) i oni koji samo sluze za trening/merenje i povecavanje brzine kao Keyboarding Skills Test do onih koji te uce kroz igru tipa Typer Shark!...

Imam ja nekoliko takvih programa, i imam taj A4Tech-ov u flashi, ako nadjem mogu i da okacim, ali po meni definitivno je najbolje resenje mIRC ;)

Poz.

Ja imam jedan od 277 KB u flashu je, i ono samo ti treba volja da vežbaš, a ja volju nemam :) A ako tražiš igru imaš Typing Of The Dead, gde rokaš zombije tako što kucaš njihova imena :)

Neo_Matrix je napisao(la):
Imam ja nekoliko takvih programa, i imam taj A4Tech-ov u flashi, ako nadjem mogu i da okacim, ali po meni definitivno je najbolje resenje mIRC ;)

Poz.

E, aj potrazi ako mozesh , leba ti .. ja pokushao da ga navatam po netu .. ali nishta .. :(

:wave:

Ako hoces igrice - Meavis Beacon teaches typing(1 CD) a ako hoces obican ali dobar program - Letter Chase.

pozdrav.

ja vam predlazem varijantu koja je mene naucila slepo kucanje:
kupite microsoft natural keyboard...
prvih nedelju dve cete nabadati dugmad spoooro, ali vas sama tastatura lepo natera da kucate sa 10 prstiju i kraj... posle cudno kad treba kucati na obicnoj...

Nazad
Vrh Dno