Šta je novo?

Program za skidanje mp3,spotova....

Duman

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2005
Poena
304
Koji je najbolji program za skidanje muzike i spotova a da nema nekakvih komplikovanih podesavanja...?

hvala unapred

Definisi malo to program za skidanje muzike i spotova. Ako mislis na neko programce tipa napster i winmx. Mislim da to vise ne funkcionise ili mozda i gresim (odavno sam prestao da skidam muziku sa neta) ali mislim da ljudi uglavnom koriste p2p fazon za skidanje muzike spotova i filmova. Elem, znaci budi malo precizniji.

s' postovanjem JA :smoke:

pa probao sam dc++,tamo treba ono share min 1gb a ja to nemam,a na sheraza mi samo stoji connecting...Mislio sam da postoji neki program za skidanje a da ne trazi neka posebna podesavanja.

Po meni najbolji program za brzo skidanje muzike i spotova preko Peer-2-Peer je LimeWire. eMule isto nije loš. Napster se naplaćuje po pesmi koju skidaš. Najbolja stvar od svih P2P je torrent client (Azureus, BitComet, Bit Lord, itd) - torrent se uglavnom koristi za skidanje igara, filmova, full mp3 albuma, itd...

Pozdrav :wave:

SoulSeek

Duman je napisao(la):
Koji je najbolji program za skidanje muzike i spotova a da nema nekakvih komplikovanih podesavanja...?

hvala unapred
LimeWire,ako mozes pro verziju,josh bolje.Odlicna brzina skidanja,lijep i veoma pregledan interfejs,lak za podesiti...Probao sam ih vishe i posle winmx-a,bear share-a...ovaj je najbolji,barem meni.Pozdrav

LimeWire za svasta, najpre muziku. Jedan od najbrzih po pitanju downloada.
eMule (eDonkey) mreza ima ogroman izbor, ali ne vredi ako si na dial upu, vec samo na stalnoj vezi.
Takodje, jos BearShare - mislim da radi na istoj mrezi kao i LW, i neki BitTorrent klijent (BitComet, BitLord,...).

Nemojte da se vezujete da LimeWire ima ogormnu brzinu downloada... Ono što se prikazuje je kod downloada je average, a ne download speed ;) Tek u novoj (4.9.23 kod mene) verziji prikazuje se download speed u donjem levom uglu. Ali stvar ostaje - mnogo je brži od drugih P2P klijenata...

Ja sam (a verujem da su i ostali tako mislili) napisao da je najbrzi po pitanju d/l-a, sto znaci da mi veoma brzo skine ono sto hocu, a ne koju mi brzinu prikazuje...

Najbolji P2P program za skidanje muzike i spotova, bez bilo kakvih tezih podesavanja je Kazaa gold.

Jel to bese ona Kazaa o kojoj pisu da je puna rupa kroz koje mogu da se provuku "stetocine", za kazu totalna antipreporuka. Ako hoces za download spotova i muzike koristi LimeWire, koristio sam mnoge p2p programe i ovaj je najjednostavniji i najbrzi, znaci samo ukucas sta ti treba u search i stavis download, brzo i jednostavno :)

pa probao sam dc++,tamo treba ono share min 1gb a ja to nemam,
kako,majke ti,ne mozes da sakupis 1GB sharea.stavis jedan divx i malo zike i to je to.
samo sto ti je za dc++ potrebno barem 20GB da bi mogao da pristupis vecini najboljih hubova.
ako imas brzu vezu dc++ je najbolji izbor,ako nemas onda pici na limewire,ares,emule i kompaniju.

Jos jedan glas za dc++, ima gomilu public hubova. Imas habova, koji ne zahtevaju nikakav share, nije mi jasno kako isi uspeo da se nakacis bar na njih???
Mozda nisi stavio dovoljno upload slotova? A bre kako ne mozes da skupis bar 5 gb ili slicno?

Najbolja je kombinacija IE (Firefox, Opera itd.) i FlashGet-a... samo treba znati naći!

Ja ti preporucujem dc++. Milion stranih hubova sa brdo stvari. Ne postoji stvar koju neces moci da nadjes veruj mi.

Nazad
Vrh Dno