Šta je novo?

Program za simulaciju gitare.

• Začetnik teme Začetnik teme radar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

radar

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2001
Poena
619
Da li postoji neki program koji može da simulira gitaru. Nije mi potrebno ništa specijalno, samo na primer, ukucaš akord a kompjuter ga odsvira.

Imas svakakvih varijanti, jedna od opcija je Cubase+VST(neki za gitaru) ili Sonar+DX.
Takodje imas i virtuelnu klavijaturu koju zakacis na synth od kartice i koristis gitaru sa zvucne ili je zakacis na kombinaciju Cubase+VST. Time mozes da odsviras nesto na toj klavijaturi i da se cuje gitara ili koji vec instrument zakacis u realnom vremenu a mozes sve to i da usnimis pa posle da se igras producenta. Ta virtuelna klavijatura se svira preko tastature (uzas)+mish(nije losa fora za bending i sl.) ili ako imas MIDI klavijaturu (master) sto je bolje

Takodje ima i jedna ludilo stvar zakacis gitaru ( pravu 🙂 ) i propustis zvuk kroz virtuelni gitarski procesor pa da vidis cudo od zvuka-postajes instant Satriani 🙂

Budi malo precizniji, ne znam sta te tacno zanima i sta hoces da postignes.

Pazi, ne treba mi ništa profesionalno. Čisto za neke eksperimentalne stvari u kućnoj radinosti (malo mi je teže da tačno objasnim namenu, a i nebih da otkrivam ideju🙂 ). Znači treba mi baš ono što sam napisao. Napišem akord, a kompjuter ga odsvira ili nešto slično. Znači što jednostavnije, mada mogu da posluže i složenije stvari. Daj neki link za download ako imaš.

radar je napisao(la):
Da li postoji neki program koji može da simulira gitaru. Nije mi potrebno ništa specijalno, samo na primer, ukucaš akord a kompjuter ga odsvira.
Recimo Guitar Pro 3 www.guitar-pro.com

Thanks, skinuto. Videću da li odgovara.

Nazad
Vrh Dno