Šta je novo?

Program za rezanje

zendraqla

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
680
Da li postoji neki program tipa nero kome bi mogao da zadam da mi nareze 10 image-a na po jedan ili vise diskova. Znaci kada zavrsi kolicinski sa rezanjem prvog image-a da predje na drugi. :wave:

Mislis da mu zadas da rezes recimo 5x po 3 image-a, a ti samo da ubacujes prazne diskove jedan za drugim?

Tako nekako. Postoji li nesto za taj problem? Posto kada rezem izgubim se i onda ne znam koji sam narezao. To bi bio lek za taj problem. Ima li leka Crni?
poz :wave:

zendraqla je napisao(la):
Tako nekako. Postoji li nesto za taj problem? Posto kada rezem izgubim se i onda ne znam koji sam narezao. To bi bio lek za taj problem. Ima li leka Crni?
poz :wave:
Koliko je meni poznato nema leka :S:

Neeeeeeee!!!!! 🙁

Cudan je ovo topic :wave:

(mislim svaki Nero to moze - zadas mu kolicinski koliko diskova oces :guitar: )

Ali ako ti je to smor, probaj da instaliras drugi program za rezanje (ONES recimo) pa svicuj izmedju istih... kad zavrsis sa jednim predjes na drugi program itd.

Poslednja izmena:
Kako moze ? Nero to ne moze. Mozda nisi dobro razumeo. Nije poenta da prebacujem sa jednog programa na drugi, nego jedan da mi to radi kako treba. poz :wave:

Jedan alkoholni flomaster i cim cd izadje sa shminkanja odmah zig na chelo 🙂

Poslednja izmena:
Jedan alkoholni flomaster i cim cd izadje sa shminkanja odmah zig na chelo 🙂

Sta je pisac hteo da kaze ?

..... cim narezes disk, odmah napishi na njega (alkoholnim flomasterom) shta si tachno narezao, a imige sa harda izbrishi ili ako su ti jos uvek potrebni (imagei) renameuj ih nekako (npr. Photoshop_cs2.nri (ili .iso) da bude #Photoshop_cs2.nri). Tako ces znati shta si narezao, a shta tek cheka da se reze.
mi nareze 10 image-a na po jedan ili vise diskova
splituj ih manuelno ako su imagei mali - 100-200MB - iskoristi DaemonTool, podesi da imas 5-6 virtuelnih dvdromova, zatim u svaki insertuj po jedan image i iz Nera uradi jednostavno drag&drop fajlova koji su ti potrebni unutar image-a tj. virtalnog dvdroma.Ako si mislio da na svaki disk nareze 700MB i onda da trazi drugi mislim da nije moguce. Zar nije glupo da ubacis disk, komp chita sa njega 20MB i onda poruka: "Please insert disk containing *.nri.part2" da bi prochitao jos 5MB 😀

Ne razumem pojentu, shta tachno zelis da uradis.

Ti je sada jasnije shta je 'teo pisac da kaze 😉

Nebi mi to radilo posao. Mnogo je komplikovano a ja nemam toliko vremena. Nije mi jasnije :d 😛

Pazi. Imam recimo Visual Studio .Net koji je sastavljen od 6 image-a i posto pored tog rezanja radim jos 100 stvari bilo bi mi mnogo lakse kada bi bio neki program da mu ja selektujem svih 6 image-a i da on reze jedan po jedan, a ja samo da ubacujem diskove. Ti je sada jasnije sta je `teo pisac da kaze 😉 😀 :d 😛

`ebi ga ... Hvala vam u svakom slucaju. :wave:

Nasao sam program ali u ovoj lite verziji mi stalno govori da fali neki fajl koji navodno nije instaliran. Program se zove BurnQuick. Da li mozda neko ima ovaj program. Poz :wave:

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno