Šta je novo?

Program za pustanje MP3

Samo smanji frekvenciju(ili kako se vec zove) u podesavanjima sa 44.1kHz na 22kHz.

pozdrav

Javi se na [email protected], poslacu ti jedan player za DOS, boli glava...

Mada nije mi bas jasno, pa ja sam na P1 120MHz opusteno pustao 2 zasebna mp3a iz zasebnih programa i nije seckalo, naravno full quality...

E da, probaj u winampu kad odes na plugins, pa na output, pa properties od wave-out, pa tu probaj da stavis malo veci buffer i da se igras sa parametrima...

Iskopaj stare verzije winampa <2.0
Ili probaj scmpx.
Obe varijante su provereno radile bez seckanja na 5x86-ici 150MHz (to mu dođe 486 za one koji su zaboravili ;))

Probaj da nađeš negde Winplay3, ja sam njega terao na PI 120, mada mi je na toj istoj mašini (Intel Pentium 120 tj. 75 overklokovan na 120 ;) ) Winamp radio odlično bez ikakvih degradacija zvuka. Koliko znam minimum za MP3 "užitak" je P90...

Jetaudio je na AMDu 5x86 pustao bez problema stereo, 44.1 KHz. Doduse, ostatak masine je bio usporen, ali boze moj, taj procesor je mnogo sporiji od tvog.

Sve u svemu na PI 133 MHz sa 16 MB RAM-a bi MP3 trebao da radi OK. Nešto tu nije dobro, ako je to Intel ploča + Intel CPU (bez prepiranja, ali Intel je tada bio svetlosnu godinu ispred SiS-a i drugih koji su bili koliko-toliko rasprostranjeni) trebalo bi da radi dosta dobro. Takođe dok mi je svirao MP3 u pozadini mogao sam normalno da radim. Npr. preskakao bi tek kada bih otvarao Photoshop i to samo kada bi ispisivao poruku Initializing na spalsh screenu, ili kada bih pokretao zahtevnije filtere... Možda da se proba sa nekom starijom verzijom Winampa. Ja sam na PI 120 koristio Winamp 2.52, jer sam tog PI imao do pre godimu dana uz PII...

Ma nemam pojma...
Svasta sam radio
Prvo je bila neka opti zvucna, pa sam stavio cmi pci ... nije to
Stavim 32mb rama ... nije to
promenim fen... nije to
format c: ponovna instalacija... nije to
A sto je najgore znam da mora da svira...
Nisam vise pametan...
Sada cu da pustim sa nekim drugim playerom
Valjda ce to da resi problem
Hvala vam na pomoci
Ajd...

Nazad
Vrh Dno