Titanium Angel je napisao(la):Windows Explorer automatski konvertuje bmp u ico pri rename-u. Dakle, sacuvas sliku u bmp, desni klik -> rename, promenis extenziju u ico... i to je to.
Marti Misterija je napisao(la):...nikakve konverzije iz explodera.
Titanium Angel je napisao(la):A zasto?
Vise puta mi je trebala neka ikonica za program koji pisem, pa je odradim u Photoshop-u 32x32 ili 16x16, save-ujem u bmp, konvertujem preko Explorer-a i gotov posao, a nisam zagadio Win nikakvim dodatnim programima.
Za ozbiljniji rad sa ikonama se slazem da treba neki specijalizovan program, ali za pravljenje 2-3 ikonice u mesec dana nema smisla instalirati ko zna kakav shareware ili drugi program...
Dobro, ali to nisu jedini programi koji rade sa ikonama, ima ih mali milion koji se bez razmisljanja mogu svrstati pod "ko zna kakav shareware". Ono sto sam ja hteo da kazem je da za pravljenje nekoliko ikonica mesecno ili nedeljno nije potreban nikakav dodatni program, i ne razumem sta imas toliko protiv konverzije preko Explorer-a, sto je i bio razlog mog prvobitnog reply-a.Uz svo duzno postovanje... ali Microangelo ili IconForge nisu bash "ko zna kakav shareware" vec vrlo ozbiljni programi, narocito ovaj drugi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari