Šta je novo?

Program za pracenje kvaliteta internet veze

juninho

Slavan
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poena
309
Da li postoji program, ili website, koji sluzi da analizira i prati kavalitet i eventualne smetnje u toku koriscenja interneta. Da moze da se vidi da li dolazi do prekida signala, smetnji, bilo kakvih problema....ne kao speedtest da samo u tom trenutku prikaze stanje vec da u kontinuitetu prati vezu sa internetom.

Srecna svima nova godina i unapred hvala na odogovorima.

@CountMike

Hvala ali nije to-to. Meni treba program koji moze da detektuje kada nema protoka interneta, imam vec mesecima problem sa SBB-om i hocu da im dokumentujem da dolazi do prekida signala. Odnosno ja signal imam sve vreme, veza je uspostavljena ali dolazi do problema sa protokom pa tako svakih 5 ili 10 minuta na minut-dva nema protoka i ne radi net.

Wireshark moze svasta. Nisam nikad koristio, pa ne znam da li moze da odradi sto tebi treba.

Ja sam koristio JD's Auto Speed Tester

http://www.gmwsoftware.co.uk/

AYqAIdc.png

Sa malim zakasnjenjem, hvala svima na odogovorima.

I ja sam u SBB-u i dešava mi se jednom u par par dana da net zabode,ali isključivanje rutera na 10 sekundi uvek reši problem.

Odlazak iz SBB-a permanentno resava internet probleme :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Dok god mi UniFi,SBB Zona,D3 rade lepo,ostajem kod njih.Nisu fenomenalan provajder,ali mislim da su kod nas najbolji.

Ne znam odskle si ti, ovde u Nisu nemaju ni optiku(jer su jadni) vec koriste one modeme od pre 15 godina za internet.

Ja samo internet i koristim, tv i ostatak mi je nepotreban.
Sbb, gde nema njihovog fibera, treba zaobici sirokim korakom.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno