Šta je novo?

Program za pracenje brzine konekcije i protoka (Windows)

suncica2222

Cenjen
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poena
180
zna li neko da mi preporuci program za windows koji meri brzinu konekcije, kolicinu prenesenih podataka, to lepo npr prikazuje u malom prozorcetu iznad tray bara u donjem desnom uglu?

da ima opcije da prekine konekciju kad se predje neka brojka, ogranici brzinu, i tako te korisne opcije...

za windows

Drugo slicno pitanje u istom danu :)
Probaj i ti NetLimiter Pro

Mozes da prekidas i konekciju za svaki proces posebno. Odlicno dodje ako posumnjas da ti neki "program" ili deo programa neovlasceno salje podatke ili vrslja po tvom kompjuteru.

skajp mi downloaduje na prazno nesto i to samo kad je ulogovan user, ne znam koj mu je i kolko je to namerio da skine, trosi mi saobracaj bezveze

Kao sto bigfoot1 rece - DU Meter, stim da ja koristim verziju 4 zbog ikonice koja u systrayu lepo pokazuje dal' ima nekog uploada/download trenutno.

NetLimiter mi jedno vreme redovno pravio BSODove... ali taj ima lepo spisak svih aplikacija koliko trose, koji port koriste itd.

ok

a jel zna neko program kojim mogu da ogranicim brzinu protoka?

Netbalancer se pokazao bolje od netlimitera, manje puca i kompatibilniji je ljudima.
Nekada se desava kad se izgubi konekcija sa ruterom, da je potrebno stopirati i startovati netbalancer service kako bi se uspostavio kontakt sa netbalncer port drajverom. Nista strasno i retko se desava.

Poslednja izmena:
Vrh Dno