Šta je novo?

program za ogg u mp3 -NECE!!!

Dragoni

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2002
Poena
630
nikako da provalim sledecu stvar. Instalirao sam blaze media pro (univerzalni audio konvertor), wavmp3converter, arialaudioconverter i sa svakim sam imao isti rezultat, svaki ogg fajl konvertuje 4-15 sec. i nece vise. Znaci svaki od ovih navedenih programa mi je davao priblizno istu velicinu izlaznog fajla u mp3 formatu, a instalirao sam ih redom u nekoliko dana. Rekao bih da u windowsu postoji nesto zbog cega je konverzija limitirana na nekoliko sekundi? Dali se jos nekome desavalo ovako nesto slicno ??? :wall:

Desavalo mi se slicno sa wma, instaliraj dbpower, meni je jedino on pomogao.
Pozdrav

Bokaco je napisao(la):
Desavalo mi se slicno sa wma, instaliraj dbpower, meni je jedino on pomogao.
Pozdrav

dbpower je strasan program. super radi, samo je trazio malo zongliranja na pocetku oko ogg kodeka, ali kad proradi onda radi. za mp3 pokazuje da imam dva lame.dll, kod prvog je stavljeno u zagradi "original" i on je tacno 2x sporiji od drugog, a izlazni fajl je iste velicine. hvala za pomoc. sve sam ih konvertovao jednim potezom. :banana:

dBPowerAmp rules, bre... Podrzava mnogo kodeka i jednostavan je za koriscenje (desni klik > convert) ;)

jetAudio isto jaka stvar....koristim ga kao player za muziku i za konvertovanje iz raznih u razne formate btw ima i ogg

Aargh je napisao(la):
dbpower je strasan program. super radi, samo je trazio malo zongliranja na pocetku oko ogg kodeka, ali kad proradi onda radi. za mp3 pokazuje da imam dva lame.dll, kod prvog je stavljeno u zagradi "original" i on je tacno 2x sporiji od drugog, a izlazni fajl je iste velicine. hvala za pomoc. sve sam ih konvertovao jednim potezom. :banana:

Molim, i drugi put.
Pozdrav

Wild Boy je napisao(la):
Sve to radi i Winamp :wave:

e to jos nisam provalio, jel' verzija 5 ?

Dorry je napisao(la):
dBPowerAmp rules, bre... Podrzava mnogo kodeka i jednostavan je za koriscenje (desni klik > convert) ;)

bas to sam hteo da kazem. desni klik ... :bottle:

Korisite samo najnovije ogg biblioteke sa rarewares.org!

ZoNi je napisao(la):
btw, to je meni minus - ne volim stvari koje se trpaju u taj meni...

To mozes opusteno da iskljucis iz opcija, a ja ne vidim da je to neki minus i mislim da vecina korisnika se slaze s tim ;) To ti dodje kao desni klik > rename :p

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Korisite samo najnovije ogg biblioteke sa rarewares.org!
hm... znam da si mi to vec jednom objasnio, ali posto ne koristim ogg, zaboravio sam... zato te molim da jos jednom (meni i drugima) objasnis sta konkretno treba koristiti sa tog sajta? inace, ja skidam ogg sa free-codecs.com, a tamo mi je nekako jasnije...

@ Dorry: e, ako moze da se iskljuci, onda je super... ne volim to desnom kliku, jer ta lista vrlo brzo postane glomazna i nepregledna... zato izbacujem sve sto mi ne treba sa te liste (i Rename bih izbacio, kad bih provalio kako ;) )...

Poslednja izmena:
Skidaj samo biblioteke za koje piše da su kompajlirane Visual C++-om i gde ne stoji da su dodatno "tjunovane"...

Nazad
Vrh Dno