Iz svih gore nabrojanih programa mozesh da skratish duzinu kompozicije. Neko kompresovanje , bar koliko ja znam, nije moguche.skroller je napisao(la):Objasnicu bolje: treba mi program pomocu koga cu moci da midi fajl velicine npr 20 kb skratim na velicinu 5 kb da bi mogao da ga ubacim u telefon kao polifonu melodiju. Znaci prebacivanje u wav ne dolazi u obzir
MIDI fajlovi u sustini sadrze naredjane note, sifre instrumenata, ritmove... dakle, ne sam zvuk, njega pravi sintisajzer prema tom 'upustvu' i nema tu nikakve kompresije.treba mi program pomocu koga cu moci da midi fajl velicine npr 20 kb skratim na velicinu 5 kb da bi mogao da ga ubacim u telefon kao polifonu melodiju. Znaci prebacivanje u wav ne dolazi u obzir
Laza je napisao(la):Gore nabrojani programi su ti koji ti trebaju za to. Izbacis neke kanale, skratis melodiju, ako hoces promenis note i to je to. Midisoft studio je najmanji, ja imam neku staru verziju od pre 5 godine koja staje na 2 diskete koliko se secam, i sigurno radi to sto ti treba. Ostali uglavnom dolaze na 1 cd, ali sigurno se na netu mogu naci manji, besplatni program koji ce ti odraditi posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari