Šta je novo?

Program za obavestavanje o novim porukama.

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Da li postoji neki program koji bi me redovno obavestavao o prispelim porukama na Chat programima i Email adresama.
Recimo kada mi stigne neka poruka da mi stigne obavestenje i da znam tacno na kom useru i gde mi je stignla poruka.
Odnosi se za one koji koriste dosta Email adresa i chat prorgama.
Npr ja ukucam moj user i on me obavesti kada mi stigne neka poruka.

Za email sam koristio DynAdvance. Dobiješ obaveštenje, a možeš i da snimiš neki zvuk (poruku) koji ćeš čuti kad stigne email. Za Chat već ne znam...

Imas za Gmail - Gmail Notifier. Ja ga koristim. Skida se kad pristupis mailu, u podesavanjima.

Uz recimo FreePOPs dobija se podrska za:
AOL, GMail, HotMail, Mail.com, Yahoo i neke druge...

Evo recimo konkretno za dva yahoo maila i jedan sezampro, za ICQ, Yahoo messanger, skype.

Da li ih mogu negde objediniti ili bar dva programcica, jedan za chat, drugi za mail.

Za chat i mail na Yahoo-u imas Pidgin (bivsi Gaim). Sto se tice sezama ne znam da li se na njemu moze podesiti trebalo bi to proveriti. A za objedinjavanje skype-a u neki messenger jos nije potpuno moguce. Postoji fora da se namesti u Mirandi ali mora i skype da bude pokrenut u pozadini...

Uz dodatak da on nema SSL, pa ako se hoće koristiti za Gmail mora da se konekcija "propusti" kroz stunnel.
Uz novi dodatak da Magic Mail Monitor od verzije beta 17 (aktuelna je 2.94 beta 18) ima SSL podršku, pa više nije potrebno koristiti nikakav SSL "wrapper".

Nazad
Vrh Dno