Šta je novo?

Program za menjanje audio filova u mp3

Stameni

Čuven
Učlanjen(a)
01.07.2003
Poena
609
Da li se mi mozete dati ime nekog malog file ako postoji uopste takav?

Stameni je napisao(la):
Da li se mi mozete dati ime nekog malog file ako postoji uopste takav?
:?: :confused:
Opet pricas nepovezano i dok ljudi shvate sta tebi u stvari treba otegne se u nedogled ctp;
Ajde prvo smisli sta ti tacno treba, pa se potrudi da to malo bolje srocis, jer ne verujem da je Ljubisha Tgrovchevic clan foruma...
Ako si pod tim menjanjem audio fajlova u mp3 mislio na "konvertovanje" iz WAV u MP3, najbolje je da koristis Lame encoder...

Ako hocesh sa audio CDa (to ti je valjda audio ? ) da konvertujesh u mp3 najbolje skini Audio Catalyst !

Da bre,konvertovanje,nisam mogao da se setim u trenutku pa me zato nisi ni razumeo.

A shta ti ustvari hocesh ???
Wav u Mp3
ili
CD (audio) u Mp3

Stameni je napisao(la):
Da bre,konvertovanje,nisam mogao da se setim u trenutku pa me zato nisi ni razumeo.
Za to se Lame pokazao kao najbolji (nije brzinski sampion, ali daje kvalitetan MP3).
Ako ti treba i grebovanje za to mozes da koristis EAC (Exact Audio Copy), CDex, AudioGrabber ili AudioCatalyst koji je Temujin pomenuo (AudioGrabber + integrisani Xing encoder koji jeste najbrzi, ali proizvodi najgori MP3, ali mnogima ne smeta)...

Skini LAME sa oficijelnog sajta.... zatim skini graficko okruzenje, i to je to...
http://www.dors.de/razorlame/

Vrh Dno