Šta je novo?

Program za kreiranje plejlista

• Začetnik teme Začetnik teme Bokaco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Treba mi neki mali programcic pomocu koga mogu direktno iz total commandera preko desnog klika dobiti opciju - create playlist. Imao sam ga davno, ali sam zaboravio kako se zove. Ako jos postoji verzija gde ce u plejlisti lokacija pesama biti relativno odredjena ( ne znam kako bolje da se izrazim) odlicno. To znaci da za svaki folder napravim plej listu koja ce biti u njemu, a onda prebacim na mp3 plejer ( sansa e250) i da ce moci da lepo ucita pesme.
Ima li ovako nesto?

Kako napredujem sa sredjivanjem svoje kolekcije mp3jki, izgleda da sam naleteo na jos jedan mali problem. Treba mi neki programcic kojim cu izbrisati sve id3 tagove sem autora i pesme. Ima li ovako nesto ?

TwinAmp, 248Kb

+ Work with winamp playlist like with filesystem. Just copy whatever to plugin filesystem. All supported files can be added to Winamp playlist. Also you can copy files from playlist and delete it as usual!
+ MP3 ID3 tags editor. Just press Alt+Enter on mp3 file to call editor.
+ Saving playlist. Type "save" in commandline, and playlist will be saved in specified directory.
+ User columns support (NEW!). Now plugin support custom columns with mp3 ID3 tags. You can configure it in Custom columns section of TC Options.
+ Thumbnails support (NEW!). Press Ctrl+Shift+F1 in plugin filesystem, and plugin will search for tracks associated thumbnails.

http://super.wincmd.ru/twinamp3/TWinAmp_3.02.rar

Poslednja izmena:
Zahvaljujem!

Sad mi pade na pamet nesto sto sam znao ranije a trebace mi uskoro za snimanje diskova za kola:

Kako bese ona fora u Winampu da se fajlovi iz trenutne plejliste kopiraju (bez brisanja) na neku drugu lokaciju?

.......................

Evo nasao iz drugog pokusaja. Treba instalirati plugin Playlist copier.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno