Šta je novo?

Program za komunikaciju preko LAN???

NikBre

Čuven
Učlanjen(a)
11.03.2003
Poena
604
Zanima me da li postoji neki program tipa ICQ a ali da su kompjuteri povezani preko LAN

HVALA

Pa mozes to uraditi preko hyper terminal-a.... Samo izaberes tcp/ip pa na jedan stavis wait for call, a na drugi ukucas IP...

NikBre je napisao(la):
Zanima me da li postoji neki program tipa ICQ a ali da su kompjuteri povezani preko LAN

HVALA
Najkompletniji program za komunikaciju u lokalnoj mrezi je Network Assistant (mislim da je poslednja verzija 3.1). Ako ti treba nesto jednostavnije skini LANChat, koji je free. Pozdrav.

Miranda 0.3
Mozes da je koristis za ICQ, MSN, i ostale messegin servise samo dodas odgovarajuci plug-in a ako koristis w2k ili xp imas plug-in netsend i sa njim imas komunikaciju u lokalu. Tako da jednim programom resis sve.

Imas i Win-ov ugradjeni servis: samo kucaj u promptu winchat....dobro, nije bas kao ICQ, ali sa LAN komunikaciju i vise nego dobar!

NikBre je napisao(la):

HVALA

Evo ima neki Tonic, ne moze biti jednostavniji, a obavlja funkciju.

program je Communicator.exe, nesto oko 11mb, on je nesto kao icq i msn, kad ga instaliras moses da koristis i za javnu i lokalnu mresu, naravno ako imas staticni IP

na google.com , mislim da je medju prvim linkovima

pozdrav,
marko

Takodje ima i kinberlink ...
http://www.kinberlink.com/

A koji od tih programa ima glasovnu komunikaciju preko LAN-a???
To mi je bitno, posto sam umrezen sa komsijom koji je 60 metara daleko...

Sada ste me zbunili... Koji od njih je the best - kompaktan (necu multifunkcionalni samo ZA LAN)????

Evo ja sam se ipak odlucio za NETmeting... Ako neko zna nesto bolje neka javi...
Radi i voice com sto mi je najbitnije...

Ja ti toplo preporucujem LAN CHAT PRO kod nas to radi perfektno, inache umrezili smo se nas devet komshija sa skoro 300 m kabla (bnc) zgrade su nam prepletene kablovima kao mreza od pauka :)))

Odluka je pala na LanTalkXP

Vrh Dno