Šta je novo?

Program za izradu galerije slika

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Probao sam Auto Graphics HTML i Gallery Maker PRo.
Ali oba traze registraciju.. a crack sa astalavista.box.sk ne radi (za AUto Grap. HTML)
Ima li neko crack koji radi ili preporuka za neki program na ovu foru a da je dobar (mislim da ne pravi kicerica dizajn od galerija kao sto stavljaju na XXX sajtove)

boom

Cini mi se da ACDSEE ima opciju da ti napravi galeriju slika u htmlu.

Program se zove ThumbsPlus, ja sam ga koristio ranije, imam verziju 4.0 (9MB). Puno opcija, pravljenje galerije kao web stranica, sam generise stranice u zavisnosti od toga koliko zelis slika da prikaze na ekranu, otvaranje velike slike u posebnom prozoru itd.

HAL je napisao(la):
Program se zove ThumbsPlus, ja sam ga koristio ranije, imam verziju 4.0 (9MB). Puno opcija, pravljenje galerije kao web stranica, sam generise stranice u zavisnosti od toga koliko zelis slika da prikaze na ekranu, otvaranje velike slike u posebnom prozoru itd.
Pih.. taj program imam na HDD-u vec vise od godinu dana ali od silnih aplikacija nisam nikdada zapravo ni stigao da vidim sta on radi.. ctp;
Cak imam dve verzije,....

:wave;

][V][ATRIX™ je napisao(la):
Pih.. taj program imam na HDD-u vec vise od godinu dana ali od silnih aplikacija nisam nikdada zapravo ni stigao da vidim sta on radi..
Cak imam dve verzije,....
[/B]
Koliko se ja secam prilicno je lak za rukovanje, relativno davno sam ga koristio...

Vrh Dno