Šta je novo?

Program za isecanje pesama

ale

Slavan
Učlanjen(a)
11.12.2010
Poena
335
Jel postoji program pomocu kojeg mogu da isecem npr pesmu od 5sekunde do 15sekunde,pa zatim od 40s do 55s,i sve tako zajedno da mi bude sacuvano.Imam MP3 cutter plus,medjutim pomocu njega mogu samo jedan deo,ne mogu vise delova da isecem.

Hvala,ali opet to nije to,ili ja ne znam da koristim program:DDD
Naime,hocu ovu pesmu,da isecem.Prvi deo hocu da bude kada se peva na grckom a drugi kada je na srpskom.
http://www.youtube.com/watch?v=mFe7xrBNXw4

Ali ne mogu nikako da spojim ta dva dela koja isecem.Isecem ja grcki deo,ali kada krene nas deo,i kada krenem da isecem,onda se grcki gubi i bude samo nas.

Poslednja izmena:
Jel postoji neki jednostavniji program???

Sony Sound forge. Ubacis pesmu, desni klik tamo gde stoji vreme pa insert marker/region i tako oznacis odakle dokle zelis da iseces. Zatim ides na file pa new, u taj novi fajl ubacis sve te delove koje si isekao da dobijes to sto zelis. Nije uopste komplikovano, cim jednom odradis ukapiraces.

Audacity.. nista lakse.. uvuces pesmu, selektujes od pocetka od 00:05 i obrises, zatim selektujes od 15-40 i opet obrises i od 55 pa do kraja i obrises. Rezultat snimi pod novim imenom..

mp3 direct cut...s ovim sam nekada sekao stream sa satelita...programcic ima jedno pola megabajta i radi savrseno

Jel postoji program pomocu kojeg mogu da isecem npr pesmu od 5sekunde do 15sekunde,pa zatim od 40s do 55s,i sve tako zajedno da mi bude sacuvano.Imam MP3 cutter plus,medjutim pomocu njega mogu samo jedan deo,ne mogu vise delova da isecem.

Meni je za to sony vegas najbolji ubedljivo....

Nazad
Vrh Dno