Šta je novo?

Program za dizajn enterijera

pedja9

Cenjen
Učlanjen(a)
19.12.2010
Poena
195
Pozdrav. Kao sto naslov teme kaže zanima me neki dobar a da nije nešto previse komplikovan program za dizajn kuće, npr dnevnog boravka

Naravno i da je free, treba mi zbog rekonstrukcije sopstvenog dnevnog boravka i sobe, pa da svoju zamisao prebacim na program da vidim kako bi to izgledalo.

Tipa ne znam da li ima program sa elementima kuće npr kauč i onda da ga postavljas gde treba i da mu podesavas dimenzije kao tog komada koji se i uzivo kupuje (a da nije Sims taj program 😂😂)

Davno sam koristio 3DHomeArchitect i Pro100, ali to je bilo baš davno :ROFLMAO:

Baci pogled na ovu listu, a javiće se neko sigurno sa konkretnijim predlogom (i mene zanima :))...

Hvala ti na odgovoru, nadam se da će se još neko uključiti u diskusiju 😁

Baš ću danas da probam neki od programa

A recii mi u tim programima što si naveo da li ima onako gotov nameštaj vec na primer. Pa ti samo ubacujes u sobu i namestas mu dimenzije da vidis kako bi to izgledalo uzivo? Nadam se da ne moras iscrtavati ručno svaki komad namestaja 😂
Davno sam koristio 3DHomeArchitect i Pro100, ali to je bilo baš davno :ROFLMAO:

Baci pogled na ovu listu, a javiće se neko sigurno sa konkretnijim predlogom (i mene zanima :))...

A recii mi u tim programima što si naveo da li ima onako gotov nameštaj vec na primer. Pa ti samo ubacujes u sobu i namestas mu dimenzije da vidis kako bi to izgledalo uzivo? Nadam se da ne moras iscrtavati ručno svaki komad namestaja 😂
Naravno :) Mislim da u 3DHA možeš i sam da crtaš, ali ima tona dodatnih gotovih objekata, probaću da nađem neke stare radove kada budem kod kuće popodne...

Nazad
Vrh Dno