Šta je novo?

Program za deljenje dvd-a

• Začetnik teme Začetnik teme Munja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Munja

Čuven
Učlanjen(a)
25.01.2003
Poena
620
Nisam siguran da tako nesto postoji,ali ajde da probam.
Potreban mi je neki program koji bi mi omogucio da filmove snimljene na double layer diskovima prebacim na vise obicnih dvd-a (recimo 2 diska).
Posto je vecina ovih filmova, sto se podaju na kioscima,snimljeno na ovim diskovima veceg kapaciteta(vajda su DL diskovi,ali ako jesu nije mi jasno kako im se isplati da ih prodaju po toj ceni) pa ih nije moguce u celosti prebaciti na ove obicne DVD-R diskove.Do sada sam ih rucno kopirao,pa koliko fajlova stane na jedan disk,a ostalo na drugi,ali pretpostavljam da tako snimljeni nece raditi na nekom drugom DVD playeru,osim na kompjuteru!!!
Pa rekoh sigurno postoji neko programce koje to lepo moze da odradi ili se varam?

Trebaju ti samo sledeći programi
dvd decrypter ( da bi sadržaj dvd prebacio na hard )
dvd shrink ( radi to što hoćeš )
auto gk ( ako želiš da automatski od dvd,napraviš divx ).

Easy DVD Shrink v3.0.2

Easy DVD Shrink v3.0.2 -VeryCool

Kod:
Easy DVD Shrink is an easy-to-use DVD copying software to get perfect backups of your favorite movies on DVD or Hard Drive with just a few clicks! Format supported: DVD to DVD, DVD to Hard Drive, Hard Drive to DVD, Hard Drive to Hard Drive, and Burn existing DVD files to recordable DVDR disc directly. 

The shrinking engine can fit any DVD video (up to 9.4GB) on to your DVD disc (4.7GB/Single Layer or 8.5GB/Dual Layer) with no loss of content or quality. It preserves all existing DVD contents including menus, trailers, previews, language tracks, subtitles, full spectrum stereo, and 5.1 Surround with DTS or Dolby Digital. 

Easy DVD Shrink also provides a preview function which will display video preview (thumbnails) while backing up your movie. You can freely adjust the target sizes of your DVD duplicate. 

Easy DVD Shrink supports a broad range of DVD-R/RW and DVD+R/RW (including double layer, DL) burners. Stop re-purchasing DVDs that have been scratched. Backing up your DVDs makes you a smart collector! We proudly offer an unconditional 30-day money-back guarantee! 

Here are some key features of "Easy DVD Shrink": 

· Format supported: DVD to DVD, DVD to Hard Drive, Hard Drive to DVD, Hard Drive to Hard Drive, and Burn existing DVD files to DVDR directly 
· Preserves all existing DVD contents including original Menus, Trailers, Language tracks, Subtitles, Full spectrum stereo, and 5.1 Surround with DTS or Dolby digital 
· Freely Adjustable Target Sizes of your DVD backup 
· Displays Video Preview (Thumbnails) while copying your movie 
· Supports a broad range of DVD-R/RW and DVD+R/RW (including double layer, DL) burner drives 
· Supports Buffer Protection system (Burn Proof) for error free recording 
· Quick and Full erase rewritable DVD discs 

What's New in This Release: 

· Interface enhancements, function enhancements, and bug fixes
http://www.burnersoft.com/dvdshrink/features.htm

Ok,puno hvala na odgovorima.Znaci za sabijanje na 2 diska treba mi ovaj Easy DVD Shrink. A da li mogu pomocu ovih programa da izbacim recimo uvodne delove,reklame iz filmova,oni dvd-ovi sti idu zajedno sa crtacima da ih razdvojim, i slicno,znaci samo da ostavim cist film???

A pomocu kog mogu da izbacujem reklame,uvodne scene i ostale gluposti iz filmova?

Program za deljenje dvd-a je DVDFab. On ti jedan dvoslojan disk podeli na dva jednoslojna pri cemu se na prvom disku nalazi meni, razni dodaci i prvi deo filma a na drugom disku drugi deo filma. Program je veoma jednostavan za upotrebu.

Nazad
Vrh Dno