Šta je novo?

Program za dekoratere stanova?

• Začetnik teme Začetnik teme DTK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DTK

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2005
Poena
320
Koje se programi za to koriste,za osmisljavanje prostora,stanova?

možeš da pogledaš Visio npr.

Ipak ima i specijalizovanih programa. Pre jedno godinu dana sam ja našao jedno dva tri, ali pravo da ti kažem nema šanse da ih nađem ili se setim kako se zovu. Potraži na Googlu i vrlo lako ćeš naći (bar ono za osnovne šeme - raspored prostorija, nameštaja). A postoji čak i mogućnost da je na forumu bilo reči o tome, nisam siguran

3D Home Architect.

poz.

a mozes pogledati i na sajt ikea-e (www.ikea.co.uk) , ima za kuhinju naprimer a mozda i za druge prostorije , mada sad kad bolje procitam sta se trazi , tu ima samo za razmestanje namestaja i krajnji izgled sa istim ...

Poslednja izmena od urednika:
FloorPlan 3D Design Suite

Uskoro bi trebalo da postanem taj"program"ali ako bi da skrati proceduru za nekoliko godina onda bih mu preporucio 3D Home Architect kao solidno resenje za neke osnovne stvari koje mu trebaju,u suprotnom skola nema zamenu,ne moze program da zameni znanje!
Pozdrav ,)

Zna li neko gdje da skinem 3D Home architect ,jer mi je glupo da ga kupim a da ga prije ne probam.Trial verzija naravno jer sve mora biti legalno.

@Lomnica_city

aj skola i nekako nego i iskustvo, covek sa ~10god iskustva je proso kroz makar 100-200 projekata, ipak je lepse da platis ko covek na mostu nego posle na cupriji.
E sad ako oces da redjas saxije po terasi za to ti i ne treba program

Apsolutno si u pravu ,i to ce tako i biti.Medutim spremam se za veliki zahvat u stanu pa me zanima kako ce to izgledati u globalu.Prijenego sto zapocnem zelim vidjeti....

I ja sam ga jedno vreme dosta trazio, i cini mi se da ne postoji legalna trial verzija koja se skida sa interneta, vec je fora kupi pa ce ti poslati. Jedino ti ostaje, kao i meni, da probas nekim alternativnim putem. 😉

poz.

DTK je napisao(la):
Apsolutno si u pravu ,i to ce tako i biti.Medutim spremam se za veliki zahvat u stanu pa me zanima kako ce to izgledati u globalu.Prijenego sto zapocnem zelim vidjeti....

Preporuka (iz licnog iskustva, na zalost 🙁 )

Ako ti to nije struka, ili ako se bas dobro ne razumes/imas smisla za uredjenje enterijera, bolje plati nekog ko se time bavi da ti osmisli prostor. Inace, lako mozes da zavrsis sa stanom koji ne lici ni na sta. A cena pristojnog arhitekte i nije bog zna koliko velika, u svakom slucaju jeftinije je nego da ponovo krecis ceo stan.

Pozdrav

P.S. I moj glas ide za 3D Home Architect - secam ga se jos iz vremena Windows 3.11

E da je stvar u krecenju bilo dobro,ali se radi o malo ozbiljnijem zahvatu.U svakom slucaju hvala na vremenu.

Nazad
Vrh Dno