Šta je novo?

Program za defragment ili

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
nesto slicno sto bi malo osvezilo mob. Znaci kao sto postoje za HD.Ima li takav program???
Ja imam N70 nokiu! :smoke:

Ima resenja! Sacuvaj sve podatke sa telefona i uradi mu hard format, to ce ti vratiti sve na fabricko stanje :).

nesto slicno sto bi malo osvezilo mob. Znaci kao sto postoje za HD.Ima li takav program???
Ja imam N70 nokiu! :smoke:
Nažalost nema. Tu funkciju su imali Siemens telefoni (S55, C65, C72, CX65, CX70, M65, SL65, S65... i skoro svi iz serije 75... bez S/SL75).
Veoma korisna opcija, koju nisam video ni na jednom drugom telefonu (kao i još neke, jedinstvene za Siemens)
Po logici stvari trebalo bi tako nešto da postoji na smart platformi, ali nažalost izgleda da toga za sad nema...
:(

Hvala, Catch 22, tako sam i mislio!!!

Hard format definitivno popravlja situaciju. Kad vec formatirash fon, mozesh da instalirash i noviju verziju softvera jer svaka nova verzija donosi ubrzanje (makar je to moje iskustvo).
A shto se tiche Siemensa - nije ni chudo shto imaju takvu opciju jer su spori ko patnja, ja sam hteo da se obesim dok sam isprobavao MC60 :D

Koja je sifra za format telefona???

Procitao sam da je dovoljno ukucati broj, i onda te ponudi da ga vrati na fabricko stanje,mada to meni vise zvuci kao ,,reset,, nego format.

Nazad
Vrh Dno