Šta je novo?

Program za daljinski video nadzor

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Imam 1 komp na kome su prikacene kamere za video nadzor, program za nadzor je Multicam surveillance system 8.11, a na drugom kompu imam program multicam remote viewer. E sad pre sam se kacio na prvi kompjuter putem klasicnog modema, tipa program nazove tel. broj gde je prikacen prvi kompjuter i to je radilo sve kako treba. Medjutim stigao je adsl pa mene zanima kako bih mogao da pristupim ovom prvom preko interneta da iskoristim maksimalno taj adsl. e sad u ovom drugom programu ima opcija preko interneta medjutim on mi trazi ip adresu prvog kompjuter. Da li neko zna resenje ili neki drugi program za video nadzor koji moze da radi preko interneta

Imam 1 komp na kome su prikacene kamere za video nadzor, program za nadzor je Multicam surveillance system 8.11, a na drugom kompu imam program multicam remote viewer. E sad pre sam se kacio na prvi kompjuter putem klasicnog modema, tipa program nazove tel. broj gde je prikacen prvi kompjuter i to je radilo sve kako treba. Medjutim stigao je adsl pa mene zanima kako bih mogao da pristupim ovom prvom preko interneta da iskoristim maksimalno taj adsl. e sad u ovom drugom programu ima opcija preko interneta medjutim on mi trazi ip adresu prvog kompjuter. Da li neko zna resenje ili neki drugi program za video nadzor koji moze da radi preko interneta

Drug odes lepo na dyndns.com i otvoris nalog pa kreiras sebi servis u dinamic host services, na prvi racunar skines i instaliras njihov klijent koji stalno osvezava IP adresu koja je asocirana uz tvoj nalog i koji ti biras npr 'www.thruhere.nesto.net" i kada otvoris ovo u citacu weba on te usmerava na tvoj komp, naravno moras da prosledis (NAT-ujes) portove kroz adsl modem da stizu na tvoj komp .... pozabavi se malo na www.dyndns.com tamo imas sva potrebna uputstva i objasnjenja i ako imalo kontas problematiku resices ovo za najvose jedno popodne :)

imas i tightvnc, ultravnc, radmin i hrpu slicnih programa
jes' da je zaobilazno resenje, ali cisto da znas :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno