Šta je novo?

Program za daljinski upravljac TV karti.

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Da li postoji neki programcic (software) koji mogu da koristim uz drivere TV karte a da mi pomognu u radu s daljincem.
Tipa, da mogu da gasim komp i tako danje sa tim daljinskim.
TV karta je leadtel winfast 2000.

Hvala.

girder....
inace da gasi komp to moze leadtekov software... (novije verzije)

Ovaj bi trebalo da moze, ali je malo sturo uradjeno pa izlazi iz prozora TV-a. Ako me razumes i onda mu nista ne mozes sem da pridjes kompu i misem kliknes na TV prozor.

Ma moze bre Leadtek-ov program da gasi masinu. Verujem da si probao i nece. probaj novije drivere i neku noviju verziju programa i radi provereno. Pa ja masinu gasim s aljinskim kad mi se spava do jaja i mrzi me da se pruzim toliko da dohvatim iz kreveta. U poslednje vreme mi samo zato TV karta i sluzi. Tj. samo daljinski, TV kartu i ne koristim :(

Ma moze bre Leadtek-ov program da gasi masinu. Verujem da si probao i nece. probaj novije drivere i neku noviju verziju programa i radi provereno. Pa ja masinu gasim s aljinskim kad mi se spava do jaja i mrzi me da se pruzim toliko da dohvatim iz kreveta. U poslednje vreme mi samo zato TV karta i sluzi. Tj. samo daljinski, TV kartu i ne koristim :(

Da, ali ako me razumes, ja mogu da ugasim komp, ali samo kada ga tek upalim. Posle nikako nece da odreaguje na pritiskanje onog crvenog dugmeta. Ne reaguje uopste!
I to me nervira da kada kliknem negde sa strane ili kada upalim TV iskoci mi iz tog TV porozora i nista ne mogu da radim s daljinskim dok ne kliknem na prozor TV-a.

Odvratna situacija.

Pa niko da ti preporuci UICE 2.34... po meni mnogo bolji od girdera jer je prilagodjen kako pocetnicima tako i dosta iskusnijim korisnicima. Ima simpatican OSD i naucices da ga koristis za dan - dva. JA ga koristim evo vec trecu godinu sa leadtek-om (direktno je podrzan u programu) i radi kao urica....

pozdrav

Johnny, ja mozda i dalje ne kapiram tvoj problem ali program radi ko zmaj. Tebi tu nesto ne valja... Meni sve radi savrseno.
Ako mislis na to da ne radi ako nije pokrenut Win Fast Wizard to je normalno. Stavi ga u startupi ravna Backa. (ako je to problem :( )

Ma ja nemam kontrolu preko daljinskog kao sto ima sa ATI alw remote daljinskim. Ajde, znam da je to izuzetna razlika, ali barem da mogu da ugasim komp sa daljincem ili bar da mogu da upalim komp i sve ostalo radim sa daljinskim.
U tome je stvar. Svaki puk kada startujem TV moram da pridjem kompu i da kliknem na TV prozor da bih mogao da upravljam istim.

Ma ja nemam kontrolu preko daljinskog kao sto ima sa ATI alw remote daljinskim. Ajde, znam da je to izuzetna razlika, ali barem da mogu da ugasim komp sa daljincem ili bar da mogu da upalim komp i sve ostalo radim sa daljinskim.
U tome je stvar. Svaki puk kada startujem TV moram da pridjem kompu i da kliknem na TV prozor da bih mogao da upravljam istim.

citas ti sta ja pisem, instaliraj UICE !!!!!

:) :) :)
Ma OK, skinuo sam program i instalirao, ali nisam imao vremena da se zezam sa tim programom. Komp sa tim leadtekom mi je u drugom stanu.
Javi cu cim probam nesto. Samo odgovaram ljudima na pitanje.
:wave:

@The_Grunf
Evo me ovde i stikliram svasta i nikako ne mogu da provalim kako da podesim da ugasim komp daljincem. Ima li nesto sto treba da stikliram da bi aktivirao program. Deluje mi kao da nije aktiviran. Nalazi mi se u Tray ikons i mislim da sam napravio da mi se gasi kada pritisnem ono crveno dugme na daljincu, ali komp ne reaguje.

e ovako, za gasenje nisi trebao nista podesavati jer je to general command. Ja kada pritisnem to dugme pojavi mi se OSD i odbrojava 15 sec i ugasi comp. Ispod njega imas 4 dugmeta i na dugmetu "display" ti je OSD meny po difaultu. Tu mozes da podesis tajmer za gasenje comp-a (zgodno ako se nesto gleda iz kreveta) da pokreces aplikacije, browse-ujes po hard disku i pustas media fajlove. Ako ti treba poslacu ti zipovan moj instalacioni direktorij sa mojim konfiguracionim fajlovima pa mislim da ces se vec snaci za ostalo.

pozdrav

Ponovo sam kuci, tek sutra cu biti kod tog kompa da probam ovo sto si mi sada rekao.
Posalji mi to i samo reci gde da ga pastujem.

Hvala ti na strpljenju...

Ponovo sam kuci, tek sutra cu biti kod tog kompa da probam ovo sto si mi sada rekao.
Posalji mi to i samo reci gde da ga pastujem.

Hvala ti na strpljenju...

posalji mi na pm neki kontakt mail pa da ti posaljem direktno...
poz.

Ja imam isti problem tv karticu gigabyte gt-p8000.Da li mi moze neko pomoci.

Vrh Dno