Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da li neko zna mozda neki program za citanje teksta,naprimer ubacim neki svoj tekst i onda mi on cita al na srpskom..ako neko zna bio bi mu zahvala da pomogne..hvala
konkrentno mi treba da ja ubacim neki tekst tj neke odgovore na ispitna pitanja(ne bitno)i kad bih moglo to na primer u mp3 formatu..i stavim sluske i da mi cita to ako to uopste postoji...
konkrentno mi treba da ja ubacim neki tekst tj neke odgovore na ispitna pitanja(ne bitno)i kad bih moglo to na primer u mp3 formatu..i stavim sluske i da mi cita to ako to uopste postoji...
može i diktafon
a može i srpski sapi5 tts glas kog je razvio Alfanum, po imenu Snežana... Radi i na windows 7 x64 i veoma je dobar
nije mali problem naći je besplatno, ja sam sam svoju verziju crackovo, ali naravno sve u edukativne svrhe
inače za čitanje su ti najbolji textaloud, kao i besplatna alternativa balabolka koji je isto sjajan...
pozz